Teraz jest 1 lis 2024, 08:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 gru 2010, 23:41 

Witam.
"Logowanie nieudane. Spróbuj ponownie." Taki komunikat pojawia mi się jak chcę się zalogować. Bywało tak, ale teraz nie wiem czy to nie jest spowodowane tym, że jak jechałem do domu na święta, to chciałem pograć na tamtejszym komputerze, a zapomniałem o deaktywacji na tym, co zawsze gram. W domu nie pograłem, ale zainstalowałem, a przy deinstalacji pojawiło mi się, że tym samym deaktywuję grę na tym kompie. Czyli na komputerze w akademiku powinno działać, a tu taki komunikat.

Czy jeżeli konto zostało zablokowane to dostane jakiegoś maila z powiadomieniem?

Pozdrawiam.

PostNapisane: 29 gru 2010, 09:59 

Nie

Klucze z allegro?

PostNapisane: 29 gru 2010, 16:06 

Tak, z Allegro, ale mam go od września i wszystko działało. Wczoraj był problem. Jak coś to mam zdjęcie tego klucza, nie że tylko sam klucz dostałem. Mam do nich wysłać czy jak to się teraz robi?

edit:
Coś czytałem o azjatyckich kluczach. Mój jest z UK.

edit2:
Na www.battlefieldbadcompany2.com normalnie się loguję, pokazuje statystyki itp.
W EADM też wszystko wygląda normalnie. Mogę grę pobrać, zainstalować i odpalić bez problemu, tylko zalogować się w grze już nie mogę.

PostNapisane: 29 gru 2010, 16:31 

Nie wierz w testy sprzedawców z Allegro że to scan klucza z europy i 100% legalny i że u konkurencji są złe a u niego ok, to kłamstwo zwykłe i naciąganie ludzi, klucze wszelakie kupione z allegro lub innych źródeł (scany) mogą być zablokowane wcześniej czy później i bardzo wiele osób ma z tym problem, to że grałeś od września i było ok nic nie znaczy. viewtopic.php?f=108&t=35940

PostNapisane: 29 gru 2010, 17:16 

Jesli klucze są z UK to napisz do supportu EA albo lepiej wejdz od razu na live chat i nie pytaj gdzie to jest bo nie raz bylo poruszane na forum a tu dziala opcja SZUKAJ

PostNapisane: 29 gru 2010, 17:57 

Nie ma już takiej potrzeby. Nie wiem do końca co się stało, ale już działa. Po prostu udało mi się zalogować przed chwilą.

W każdym bądź razie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.

PS. Co do tego Allegro, to patrzyłem po ile sprzedają klucze do Vietnamu. Około 49. Tyle samo kosztuje w sklepie przez EADM. Więc raczej tam kupie.

Strefa czasowa: UTC + 2