Teraz jest 1 lis 2024, 08:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 gru 2010, 17:03 

http://g4g.pl/problemy-z-bad-company-2- ... -by%C5%82o

Cytuj:
Pamiętacie dzień premiery Bad Company 2 i kolejne tygodnie obcowania z tą grą ? Wszyscy doznają małego dejavu. Przymiotnik "mały", mam wrażenie, został chyba użyty bardzo dyplomatycznie. O tym że Vietanm - dodatek do Bad Company 2 będzie hitem wiedzieli wszyscy. Gracze od dawna oczekiwali czegoś co na nowo pozwoli odkurzyć Bad Company 2. O tym że będzie to hit przekonywał marketing Electronic Arts. Ale do tego że będzie to hit nie był chyba przekonany dział techniczny EA. Efekt ? Masowy szturm na serwery z Vietnamem i jednoczesne duże obłożenie serwerów Bad Company 2 poskutkowało najpierw dziwnym znikaniem statystyk graczy, brakiem naliczania achivmentów a potem, wręcz dziwną blokadą serwerów i znikaniem ich z przeglądarek. Tak tak ! To te same błędy których zaznaliśmy w marcu ! Ponownie gracze pokazali na coś ich stać, kiedy podoba im się dana gra. W chwili obecnej, powtarzać się będą restarty serwerów statystyk i restarty samych serwerów gier - także w G4G. Nie jest to naszą winą. Na tą chwilę DICE wraz z EA nie ma pomysłu jak rozwiązać problem. Pracują nad tym.

PostNapisane: 22 gru 2010, 23:02 

Aha, to fajnie.
To sobie pograłem, pingi ponad 230 na każdym serwerze.

PostNapisane: 24 gru 2010, 12:28 

Ja wczoraj zdobyłem kilka gwiazdek na broniach z vietka a tu ciągle nic, nie zaliczyło mi w statach nawet 1 killa,a grałem na kilku serwach i zawsze rankingowych

PostNapisane: 26 gru 2010, 01:29 

Zabawne, te same problemy są także na wersji gry na PlayStation3, u mnie problem pojawiał się nawet długo przez wprowadzeniem Vietnama, ale to były pojedyncze przypadki, ale wraz z godziną udostępnienia tego dodatku nie szło w ogóle grać!! Zabawny widok gdy wbija się na serwer a tam tylko jedna czy dwie osoby które posiadają swoją rangę, a reszta z pierwszą rangą i to bez odblokowanych broni, jakby dosłownie zaczynać od nowa xD Mam nadzieję że wkrótce coś z tym zrobią bo grać się niestety czasami przez to nie da...

PostNapisane: 26 gru 2010, 21:36 

Statystki się zapisują ale nie od razu trzeba sobie sprawdzić w grze po jakimś czasie jak an razie jest z tym problem czasem nie pokazuje osiągnięć tylko sam stopień żołnierza.

PostNapisane: 27 gru 2010, 01:19 

Mi się przed chwilą wyzerowały. Ciekawe co będzie jutro.

PostNapisane: 27 gru 2010, 23:24 

to widze nie jestem sam :D u mnie loguje sie zawsze OK ale jak skoncze gre i wychodze do menu to wtedy wszystko sie wali i nie aktualizuje statystyk :evil:

PostNapisane: 28 gru 2010, 13:18 

Witam
Od 4 dni mam sytuacje taką, że podczas gry statystyki ładnie działają punkty są doliczane, złote gwiazdki dodawane zasługi itp.. Ale po wyjściu do menu gra wczytuje statystyki i zeruje wszystko więc robię wylogowanie i ponownie wczytuje statystyki. Gdy się skończy wczytywać na koncie zostają tylko punkty a cała reszta jest tak jak było 4 dni temu. :(

Zamiast mieć już M24 zabitych ~300 nadal mam 111 to samo z innymi broniami, można coś z tym badziewiem zrobić?

PostNapisane: 28 gru 2010, 13:23 

Na razie trzeba czekać mają to naprawić, wystarczy zalogować się ponownie i jest ok czasem kilka razy a czasem trzeba spróbować następnego dnia :) .

PostNapisane: 28 gru 2010, 23:50 

Prędzej czy puzniej ci to doliczą więc sie nie martw

PostNapisane: 29 gru 2010, 10:01 

Niby ruszyły staty, nawet kolejke zwiekszyli do 1000, nie aktualizuje nieśmiertelników. Trudno jednak sie dopchać

Można spróbować też tutaj http://www.bfbc2.eu/

PostNapisane: 30 gru 2010, 23:38 

Na świeta się porobiło, dobrze że wróciło do normy.

PostNapisane: 31 gru 2010, 13:03 

oxng napisał(a):
Po części muszę odwołąc co napisałem. Problem jest tylko na serverach G4G. Sprawdzałem na paru zachodnich i wszystko jest w porządku. To nasze ulubione servery G4G muszą coś poprawić.

Zauważ że problem z rankiem jest na wszystkich platformach więc raczej serwery nic do tego nie mają, ja gram w BC2 na PS3 i też jak czasami wejde to mam 1 lvl i bronie zablokowane ;/
Nie wiem czemu ale zazwyczaj na mapie Heavy Metal mam 1 lvl ale i tak nie potrzebuje wtedy broni bo głównie czołgiem się poruszam po tej mapie. Ale i tak niech to naprawią jak najszybciej bo to denerwuje jak sie duzo gralo zeby zdobyc jakas bron lub medal a tu nagle klapa...

Pozdrawiam

PostNapisane: 31 gru 2010, 15:46 

mnie też to denerwuje bo to wszystko przez Vietnam w który w ogóle nie gram i nie chcę puki co grać a Dice narzuciło nam tą gre w patchu i wygląda to tak że inna gra sprawia nam trudności i nie wiem co się dzieje ze statami raz aktualizuje a dzisiaj sprawdzałem postępy i są identyczne z tymi które miałem dwa dni temu więc długo trwa owa aktualizacja o ile w ogóle jest. Nienawidzę ich za to

PostNapisane: 4 sty 2011, 17:03 

Wyskakuje mi 1 lvl mam 30 czy 31 , i jak wchodze w zakladke serverow to pisze ze utracono polaczenie... od 6 h tak mam . Czytajac ponizsze posty wychodzi na to ze mam mam czekac?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2