Fomas:dzieki za koment..
Dokladnie, lepiej isc z boku, tylu w sumie z przodu tez mozna jak widac po filmiku tak wiec wszystko w sumie zalezy od sytuacji.. Czasem jest lepiej wejsc glownymi drzwiami tak gdzie nikt sie Ciebie nie spodziewa.. =]
Elcidx:Wczesniej badz pozniej bedziesz pewnie mial lepszy sprzet wiec problem zniknie.. Poza tym ja chcialbym tylko powiedziec ze jak ja zaczynalem grac w fpp to po sieci smigalo sie jeszcze przez modem tak wiec z perspektywy czasu moge powiedziec ze wolalbym miec Twoje problemy...
Swoja droga jako redaktor battlefield.pl moglbys mi odpowiedziec na pytanie czemu tak bardzo administracja zabiega o fakt aby nie zakladac nowych tematow a przynajmniej nie tych, ktore dotycza fragmovie z sieci ? Chyba ze tylko ja tak mam i moje tematy sa wywalane. Jezeli czlowiek chcialby byc drobiazgowy to moje dwa filmy sa na vimeo.com i powinien byc osobny temat poniewaz ten to ''filmy z youtube''. Nie wiem dlaczego ludzie, ktorzy powinni raczej odpowiadac za rozwoj tego forum robia wszystko aby bylo odwrotnie. Oczywiscie nikt nie widzi problemu w zakladaniu tematow takich jak - ''pytanie o cheaty'' (w sumie to sa trzy tematy z tego dwa o tej samej nazwie) i innych, ktore nie wnosza wiele do dyskusji. Forum powinno chyba zyc a nie byc w jakiejs stagnacji. Do tego tematu przeciez nikt nie zaglada bo 2/3 filmow jest o jakis snajperach badz innych duperelach. Jest to temat ogolny ''filmiki z bc2 na youtube'' a nie ''fragmovie z youtube'' wiec dalej idac tokiem myslenia administracji powinien istniec nowy watek.. I chcialbym uprzedzic madrych bo zawsze sie tacy znajda ze nie chodzi o promowanie swoich filmow ale o filmy robione przez ludzi z calego swiata i niech to bedzie jakies dobre kino..
Jako ze ja lubie byc drobiazgowy garsc statystyk z forum bc2:
(trzeba byc zarejestrowanym)
http://forums.electronicarts.co.uk/sear ... id=3643449Jest do 2000 wejsc, 70 odpowiedzi na temat i tak to ma chyba wygladac.. ? Nie wiem na jaka cholere jakies forum skoro to co powinno byc jego esencja jest zakazane.. ? Ze to zawsze my musimy sie uczyc od innych. Tam jakos administracja nie widzi problemu w zakladaniu nowych tematow a forum jest chyba troszke wieksze jak to nasze polskie..
Dodam tylko ze osobiscie jest to moje zdanie i nic poza tym.. Nie oczekuje tez na odpowiedz (bo przeciez akurat nie Ty za to odpowiadasz) aczkolwiek to forum samo sie krzywdzi jak i cala strona battlefield.pl tak wiec chlopaki dzialaja na swoja szkode. Dziwne bo informacji na swoje artykuly to wiedza gdzie szukac ale zeby juz ''zgapic'' dobre wzorce to juz nie bardzo..
Crawler80Dzieki wielkie i uznanie za dobry gust muzyczny..
Swoja droga Ty grasz w jakims klanie ?