Heat_pl napisał(a):
2. No właśnie, czasem jak dostaję serię to nie mogę się ruszać, czy któryś z modów powoduje takie reakcje.
3. Wiem że na naboje działa 9.81m2/s
, chodzi mi o to że... lepszy ckm niż snajperka, konkretnie chodzi o to że wybór celownika ma wpływ na istnienie grawitacji lub jej brak (ewidentny bug ale tu jest meritum. jak to wygląda). Mam dobry wzrok skoro z pistoletu mogę nie brać poprawki na odległość to po co latać ze snajperką?
ad. 2 Pierwsze słyszę żeby podczas otrzymywania obrażeń nie można było się poruszać. Owszem obraz drga co może utrudniać celowanie ale biegać, skakać czy też kucać można bez przeszkód.
ad. 3 Widzę po Twoich statach że głównie grasz jako snajper. Proponuję żebyś na kilka dni przestawił się na granie medykiem co pozwoli Ci zrozumieć dlaczego ktoś może Cię bez problemu ściągnąć z dalszej odległości używając CKM. Ja ze swojego doświadczenia wiem, że zdejmowanie snajperów medem jest bardzo łatwe. Siedzą gdzieś pod krzaczkiem więc nie ma problemu z trafieniem, bo są cały czas nieruchomi. Dwie seryjki i po sprawie. Ile ja upolowałem takich wielbicieli krzaków z M1 Garanda to głowa boli. Możesz mi wierzyć, że ubić kogoś z M1 nie jest wcale tak prosto, bo potrzeba trzech trafień i na dodatek ma niskie rate of fire i duży recoil, więc oddanie trzech strzałów z wycelowaniem trwa przynajmniej 1,5 do 2 sekundy. Jak ktoś biegnie to sprawa staje się trudna, ale jak ktoś stoi w miejscu mimo otrzymywania obrażeń to nie ma żadnego problemu.
A czituchów nie ma wcale tak dużo jak może CI się wydawać. Oczywiście nie znaczy to że ich nie ma wogóle, bo nieraz nie dwa się na nich natkniesz ale
Cytuj:
ku.... na większości serwerów krew zalewa...
jest lekką przesadą. Ewentualnie nie masz zaznaczonej opcji żeby Ci wyszukiwało serwery z włączonym PB. Ja mam to domyślnie włączone cały czas więc nie wiem czy na takich sererach bez PB jest więcej cheatów czy nie.
Napisałeś że masz
Cytuj:
dobry refleks wytrenowany w sportach ekstremalnych
ale nie wiem dlaczego uważasz, że ten refleks świetnie się sprawdzi w grach komputerowych. Ja gram całkiem dobrze gram na gitarze ale do tej pory zdarza mi się zamiast w klawisz 4 trafić w R co skutkuje tym że zamiast rzucić apteczkę zaczynam przeładowywać broń, a przecież nie mogę powiedzieć, że nie mam sprawnych, giętkich i szybkich palców.
Moja rada to graj jak najwięcej, różnymi klasami, a z czasem zaczniesz wymiatać.
Powodzenia.