mati79 napisał(a):
wiem wiem to tylko gra, ale jednak jest to jakiś "symulator pola walki" gdzie główny nacisk kładzie się na zwalczaniu piechoty, i twórcy gry dali nam graczom spory arsenał.Ponieważ w grze chodzi głównie o strzelanie to miałem nadzieje że będzie to najbardziej dopracowany szczegół. Wydaje mi się że lepiej już pod tym względem wypadał BF2 z małymi wyjątkami(P90, MP7 -kiepska celność,mały damage,f2000-celność)po prostu "kaliber" odpowiadał za obrażenia w poszczególnej broni. W BC2 jest tak 9mx19mm zadaje takie same obrażenia jak 9mx39mm,dalej 5.56x45=7,62x54mmi7.62x51mm???
Rozumiem o co Ci dokładnie chodzi i mnie to też denerwuje, gdyż też jestem trochę obklepany w uzbrojeniu
Denerwuje mnie, że obie strony konfliktu mogą mieć na starcie bronie swoich przeciwników (czyt. Rosjanie mają np. XM8).
Druga rzecz to ta, że na np. AN-94 jest zamontowany jakiś kijowy amerykański ACOG zamiast optyki rosyjskiej.
Mnie też wielce razi potraktowanie tej gry po macoszemu
FeltHat napisał(a):
tak mati wiemy, że się "znasz", zaraz założy temat jakiś fizyk/geolog czy geodeta i będzie rozprawiał o złych uszkodzeniach budynków/nielogicznych lejach w ziemi
A może nie będziesz denerwować ludzi i naciśniesz taki czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu?