te też sprawdze ale narazie ściągam te 4 mapki co mi kolega wyżej za proponowal czyli:
Crusader Operation: Afryki Północnej. Szeroko otwarte pustyni, drogach kanionu, 3 flagi punktów, obronienia miast i dużo miejsca do pływania.
Rabaul: Pacific. Sojusznicy starcia z Japończykami jak oni nadzieję, aby powrócić do Rabaul wysp. 6 punktów Flag, statki, okręty podwodne i wiele samolotów, jak spróbować przejąć kontrolę nad 4 wyspy.
Nancy: Europa. opancerzone starcia we francuskich wioseczka jako sojusznicy przejść przez miejscowości Metz i Nancy. 5 flag punktów i wiele zbroi.
Bitwa pod Korsuniem: Front Wschodni. Rosyjska pancerz ma nadzieję, że push osi z miasta Kanev. Zimowy lasy, mosty i duże miasta. 4 flagi punktów.
EDIT:dobra wszystko wypakowałem i narazie działa, jeszcze jakieś ściągne ale by mi pasowały żeby było więcej broni jak by tak ktos mugl podżucic jakiś link a jak nie to sobie może znajde
Gdy te przeczytałem to odrazu dałem dowoland hehe ale chyba dobre są te misje i da się w nie grać na multiplayer ale chyba napewno się da grać ale tylko tak pytam
EDIT:a czy jest taka możliwoć że niektóre mapki nie pójda ???