Teraz jest 23 lis 2024, 23:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lut 2011, 06:07 

Nie ma tak fajnie :P Wszystko zależy od zastosowań komputera. (to jest tak jak z samochodem - do miasta nadaje się jeden, w trasę inny, a w cięższy teren jeszcze inny) Ale najważniejsze, żeby mieć pojęcie o tym, że są różne systemy, nie tylko Windows.

Teraz zauważyłem jakiego posta wysmarowałem :D Ale to dlatego, że przez ostatnie kilka godzin konfigurowałem nowy serwer, który dostałem pod opiekę. Na Debianie oczywiście i wszystko śmiga super.

PostNapisane: 3 lut 2011, 19:56 

MilkyWayPL napisał(a):
Tak jak rible powiedział, mam w dupie wasze visty, możecie se ich używać, ze mnie kolejnego idioty nie zrobią :?
Do Battleifleda 3, mam mieszane uczucia. Kupić 7, czy grać na ps3, z maksymalną liczbą 32 osoby :(

Kupuj 7 to dobry system, na pc mam XP i 7 i jestem zadowolony, na lapku mam Viste i powiem jedno nigdy więcej tego badziewia.

PostNapisane: 4 lut 2011, 11:12 

Obrazek

Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=-7gG1P9d ... r_embedded

PostNapisane: 4 lut 2011, 11:43 

"Battlefield 3 ma być „najbardziej realistyczną grą wojenną wszech czasów”

Grafika, animacje i efekty dźwiękowe mają być jeszcze lepsze dzięki silnikowi Frostbite 2

Tryb dla jednego gracza pozwoli wcielić się w żołnierzy z elitarnego oddziału U.S. Marines

Mapy sieciowe rozrzucone będą po całym świecie. Obecnie potwierdzone miejsca to Paryż, Teheran i Nowy Jork

Gra ma pozwolić na „odciąganie rannych kolegów w bezpieczne miejsce” i instalowanie broni stacjonarnej – przy tej drugiej czynności duże znaczenie ma mieć ukształtowanie terenu

Nowa informacja prasowa potwierdza dostępność w grze „ponaddźwiękowych samolotów bojowych”. Będą też śmigłowce, czołgi i transportery opancerzone

Na PS3 i X360 wspólnie będą się mogły bawić 24 osoby, komputery pozwolą na jednoczesną walkę aż 64 żołnierzy"

Informacje zaczerpnięte z gram.pl

Cóz widać kilka nowości jak rozstawianie karabinów maszynowych czy odicaganie rannych. Ale martwi mnie jedna zecz, mianowicie punkt pierwszy BF 3 bedzie najbardziej realistyczna grą wojenną ? Czyli ze co ? Panowie z dice chcą konkurować z OF jak i Arma 2 ?

PostNapisane: 4 lut 2011, 11:54 

Official Teaser Trailer Battlefield 3
Pewnie zastanawiacie co tam będzie takiego ? ...................Będzie wielkie G.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=-7gG1P9d ... r_embedded

PostNapisane: 4 lut 2011, 15:42 

Ak-47 napisał(a):
"Battlefield 3 ma być „najbardziej realistyczną grą wojenną wszech czasów”

Cóz widać kilka nowości jak rozstawianie karabinów maszynowych czy odicaganie rannych. Ale martwi mnie jedna zecz, mianowicie punkt pierwszy BF 3 bedzie najbardziej realistyczna grą wojenną ? Czyli ze co ? Panowie z dice chcą konkurować z OF jak i Arma 2 ?

Po pierwsze czy te rewelacje zostały potwierdzone ? Po drugie to będzie gra również na konsole, o podobieństwie do Army czy OFP można od razu zapomnieć, chociażby dlatego że obie są grami nastawionymi na co-op nie pvp. Parę bajerów nie uczyni z BFa nagle symulatora pola walki, chociaż przyznam, że fajnie byłoby coś takiego w grze zobaczyć.

Cytuj:
Na PS3 i X360 wspólnie będą się mogły bawić 24 osoby, komputery pozwolą na jednoczesną walkę aż 64 żołnierzy"

Pozdrawiam konsolowców :)

A jak ktoś mi wyskoczy z ripostą, że nie będzie wsparcia dla XP to dodam, że mam 7 i odpowiednią kartę :) SUCK MY BALLS !!!

Mam nadzieję, że pracują już kawałek czasu na "trójką" bo przez niecały rok dużo dobrego nie zrobią a na bank EA wypuści grę przed grudniem ( K A S A ), dopracowaną lub nie :(

PostNapisane: 4 lut 2011, 15:57 

Skoro jest napisane, że bierze na cel Call of Duty (jeśli źle przetłumaczyłem wybaczcie) to bardziej bym się spodziewał wydania jej przed wydaniem tegorocznego Call of Duty, które prawdopodobnie wyjdzie 11 listopada (informacja ze strony CD Action) :)

PostNapisane: 4 lut 2011, 19:10 

W takim razie CoD jest już z góry na straconej pozycji :D Bo BF3 to nie coroczny tasiemiec jak CoD obecnie.

PostNapisane: 4 lut 2011, 19:49 

Dla nich chyba realizm równa się destrukcyjne otoczenie i to by było na tyle :o

PostNapisane: 4 lut 2011, 22:42 

@towarzysz
Święte słowa nowy cod wychodzi co roku i jest prawie taki sam jak poprzedni od cod 4 to samo.

PostNapisane: 4 lut 2011, 22:47 

$towarzysz$ napisał(a):
Jak dla mnie to oni by mogli zrobić sam remake BF2 na nowym silniku i powrót króla gwarantowany.

Swięte słowa Towarzyszu-jestem ZA! ;)
Wierzę, żę to nie bedzie taka poraha jak przerobka z konsoli czyli BC2 bo jak tak to chyba przejde na "emeryture" ;]

Kukiełka napisał(a):
No i te gigantyczne maaaapy ....gdzie sie podziały te mapy gdzie przejechanie pustyni el alamein czołgiem zajmowało ładnych pare minut :D

Tru.
Ehh.... łezka sie w oku kręci...
btw: Czy to jest rzeczywiscie Battlefield 3 ?
http://www.youtube.com/watch?v=isGnb8jQ ... re=related

Ostatnio edytowano 4 lut 2011, 23:04 przez Ev0, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 5 lut 2011, 00:32 

ev0 napisał(a):
btw: Czy to jest rzeczywiscie Battlefield 3 ?
http://www.youtube.com/watch?v=isGnb8jQ ... re=related

To chyba raczej Medal Of Honor jest. Co do BF'a 3 to długo czekałem na jakieś konkretne info i w końcu jest :D Mam nadzieję, że bedzie to połączenie najlepszych rzeczy z BF2 i BC2 :)

Ostatnio edytowano 6 lut 2011, 00:57 przez Krex, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 lut 2011, 00:51 

To na pewno nie jest BF3.
To chyba Medal of Honor :/

PostNapisane: 5 lut 2011, 01:11 

Ev0 napisał(a):
WEST napisał(a):
To na pewno nie jest BF3.
To chyba Medal of Honor :/

:(

Nie chyba, ale na pewno. Pamiętam tą misie z MOH'a

Mam nadzieje ze grafika nie będzie tak jak w BC2, bo mnie ta "cukierkowata" grafika trochę odrzucała

PostNapisane: 5 lut 2011, 01:41 

MilkyWayPL napisał(a):
Edit:
Zaraz, zaraz... przecież xp obsługuje DX10, a bf3 będzie na DX10 także.
wytłumaczy mi ktoś?

XP NIE obsluguje dx10

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2