Dawix73 napisał(a):
Jurand napisał(a):
Jak już się uczyć to od razu jak trzeba;] w życiu nie przyszedł mi do głowy pomysł aby uczyć się latać na zamkniętych serwerach bez przeciwnika... No ale ja od początku wiedziałem, że tylko na tym mi zależy:) Może w tym tkwi błąd? Brak motywacji...
Wiedzę raczej powinno się przyswajać stopniowo a nie iść od razu na głęboką wodę.Zupełnie jak w sztukach walki.Wpierw trenujesz ciosy i ich kombinacje a o wiele później bierzesz się za walkę

Jest to moje zdanie możesz mieć inne.Wydaje mi się, że wszystko na raz raczej nie służy.No ale, może zależy od osoby

Sory za offtop
Masz rację, niemniej pozostaje jeszcze kwestia szybkości przyswajania wiedzy:) wiadomo, że nie wskoczysz na wysoki poziom wsiadając po raz dziesiąty do samolotu. Jeżeli chcesz nauczyć się latać musisz latać:) Zaczynając od zera wiadomym jest, że praktycznie na każdym serwerze spotkasz lepszych od siebie pilotów, a latanie na singlu nie pomoże wiele więcej jak nauki panowania nad samolotem/ ewentualnie sterowania nim za pomocą joy'a/myszki/klawiatury. Taka wiedza nie pomoże wiele jak nie wiesz jak zachowa się przeciwnik

Praktyka, praktyka praktyka;]