Teraz jest 24 lis 2024, 11:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 mar 2011, 22:11 
Redaktor Battlefield.pl

@$towarzysz$: nie towarzyszu - chodzi mi to by nadawały się również do rozgrywek klanowych ;) nie tylko do 3playa ;)

@ ostani filmik z targów: był ułamek samolotu :D:D fajnie zapowiadająca się awionetka :D

PostNapisane: 5 mar 2011, 02:40 

krzysztofer24 napisał(a):
[Yossarian] napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=Z7ofTnh1VRY&feature=player_embedded

tak jak już pisałem w bf3 wszystko będzie można zniszczyć... asfalt, wieżowce mosty, a nawet przyrodę nas otaczającą. czytałem o tym artykuł.
dlatego stworzono nowy silnik F 2.0 bo wcześniejszy nie dawał rady. po za tym co do waszej dyskusji. DICE zapewnia że mały domek można rozwalić bez problemu tak jak w bc2 natomiast wysadzić wieżowiec będzie o wiele trudniej, i nie będzie to w cale takie łatwe... ale jest to jak najbardziej możliwe :D

Ps co do wymagani nie jestem pewien ale gdzieś pisało że bf3 jest o wiele bardziej zaawansowany technologicznie niż bc2, No na pewno nie będą mniejsze :D

Nie zapominaj, single<>multi :)

PostNapisane: 5 mar 2011, 09:25 

czopor napisał(a):

Nie zapominaj, single<>multi :)

ja tu cały czas mówię o multi :) jak chcecie zapodam wam link do wywiadu. gdzie poruszają ten temat i jest wyraźnie powiedziane że będzie można rozwalić wszystko :P

PO za tym co do single nie był bym przekonany że będzie można zniszczyć każdy budynek. jak przechodzisz single to starasz się przejść misję a nie myślisz żeby rozwalić budynek który stoi gdzieś po 2 stronie :D a na multi te rozgrywki są bardziej żywsze :D ale jak dla mnie singla mogło by nie być...więc się nie wtrącam :D

Ps mam prośbę Co sądzicie o tym Procku AMD 965 4x3.4 ghz dotąd miałem styczność z jakimś 3 rdzeniowym 2.9Ghz i całkiem dobrze sobie radził kumpel do tej pory gra na nim we wszystkie gry.

PostNapisane: 5 mar 2011, 09:53 

hanskloss napisał(a):
Tylko ja się zastanawiam, czemu w 99,9% strzelanek fabuła toczy się w czasach dzisiejszych w czasie hipotetycznego konfliktu zbrojnego. Nie mogli by zrobić Battlefielda osadzonego w jakiejś rzeczywistej wojnie?

Według mnie wymyślona wojna jest bezpieczniejsza od prawdziwej. Tym bardziej, że zabawa w osadzenie gry w rzeczywistej wojnie może mieć skutki polityczne :wink:

p.s. a wiadomo jacy politycy są każdy wykorzysta wszystko dla dobra własnego lub swojego ugrupowania.. tymbardziej, że o takiej grze na pewno zrobiłoby się głośno :wink:

PostNapisane: 5 mar 2011, 10:38 

krzysztofer24 napisał(a):

Ps mam prośbę Co sądzicie o tym Procku AMD 965 4x3.4 ghz dotąd miałem styczność z jakimś 3 rdzeniowym 2.9Ghz i całkiem dobrze sobie radził kumpel do tej pory gra na nim we wszystkie gry.

Sam go posiadam i też mi chodzą na nim wszystkie gry (Nic mi go jeszcze nie obciążyło w 100%).Bf3 na pewno na nim ruszy i to zapewnię na max, i tak ważniejsza będzie karta graficzna :P

######
Co do zniszczeń na singlu no to na pewno nie będzie można niszczyć tam wszystkiego bo przecież wielkość map jest ograniczona, nawet jeśli będą takie strefy jak w multi to i tak raczej nie będzie można całego miasta w zasięgu zrównać z ziemią :P

PostNapisane: 5 mar 2011, 10:45 

szakal0x napisał(a):

######
Co do zniszczeń na singlu no to na pewno nie będzie można niszczyć tam wszystkiego bo przecież wielkość map jest ograniczona, nawet jeśli będą takie strefy jak w multi to i tak raczej nie będzie można całego miasta w zasięgu zrównać z ziemią :P

też tak właśnie myślę :D dzięki za odpowiedz a możesz mi powiedzieć jak z bc2 metro lub innymi grami(tzn myślę że używasz win 7 ?) ? co do karty do chyba kupię gtx 560

PostNapisane: 5 mar 2011, 11:02 
Zbanowany

@up
viewtopic.php?f=106&t=31245

@adm:
moze przyda sie otworzyc dzial techniczy bf3 ---> co nam bedzie potrzeba w blaszakQ zeby gra hulala^^ <--- unikniemy OT...

PostNapisane: 5 mar 2011, 11:16 

jak narzazie nikt od tematu nie odchodzi :P moje pytania s ą tylko dodatkowe :D

PostNapisane: 5 mar 2011, 11:58 
Redaktor Battlefield.pl

yossarin wszędzie offtop widzi - TO JEST FORUM OGÓLNE - tu się mówi o wszystkim :!:

wczoraj kręciłem procka i kartę więc myślę że na obecnej konfiguracji 2 x 3.1 + kręcona 9800GT wyciągnę z 50 fps ;)

PostNapisane: 5 mar 2011, 12:21 
Zbanowany

w grze bf3?
NIE! wiec pisz o tym w dziale poswieconym kreceniu makaronu w danej grze!

dodatkowe pytania najczesciej maja swoje odpowiedzie w odpowiednich dzialach.

jak zwykle za chwile bedzie tutaj groch z kapusta polewany zasmaszka i dzemem malinowym... bo koledzy nie maja pojecia gdzie nalezy umiescic swoj poscik dotyczacy innej gry lub problemu...

czy mam kupuc nowe sluchawki do bf3? bo moje sa zolte a slyszalem ze w niebieskich lepiej slychac?

BRAVOObrazek

A otwarcie subforow dotyczacych bf3 jest dobrym pomyslem juz teraz, a nie na jesieni lub podczas bety - dlaczego? bo daje nam mozliwosc segregowania tresci dotyczacej gry w odpowiednich dzialach.

PostNapisane: 5 mar 2011, 12:57 

Jakie więcej chcesz teraz widzieć działy związane z BF3? Dotyczące problemów? Serwerów?

PostNapisane: 5 mar 2011, 13:30 
Zbanowany

Na przyklad przewidywan sprzetowych - zapewne wkrotce bedziemy wiedzieli wiecej o grze i jej wymaganiach - beta ma ruszyc ponoc w maju - zapewne jakies wycieki sie pojawia - dzial moze stac...

Bo mielenie wszystkiego na ogolnym traci sens i zaciera informacje podstawowe - tym bardziej gdybanie sprzetowe - nalezy to rozdzielic - informacje o samej grze od np: zapedow ligowych czy tez problemow i rozwiazan sprzetowych.
IMHO.

BTW sam jestem ciekawy czy bedzie mozna postawic serwer bety bf3...?

@down
Przewidywane wymagania sprzetowe gry - przewidywnia sprzetowe, porady, rozwiazywanie problemow technicznych
BF3 BETA - wszystko to co dotyczy info o becie (jej rozpoczeniu, kluczach, a pozniej grze itp)
ClanBase - pre-loaded - jakies propzycje dotyczace powstawania bazy CB/ESL

Ostatnio edytowano 5 mar 2011, 13:45 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 mar 2011, 13:37 
Redaktor Battlefield.pl

gościu jaką masz nazwę działu?
równie dobrze teraz mógłbym Ci napisać że takie pytanie powinieneś zadać w dziale Serwery

PostNapisane: 5 mar 2011, 13:56 
Redaktor Battlefield.pl

Edmunt napisał(a):
hanskloss napisał(a):
Tylko ja się zastanawiam, czemu w 99,9% strzelanek fabuła toczy się w czasach dzisiejszych w czasie hipotetycznego konfliktu zbrojnego. Nie mogli by zrobić Battlefielda osadzonego w jakiejś rzeczywistej wojnie?

Według mnie wymyślona wojna jest bezpieczniejsza od prawdziwej. Tym bardziej, że zabawa w osadzenie gry w rzeczywistej wojnie może mieć skutki polityczne :wink:

p.s. a wiadomo jacy politycy są każdy wykorzysta wszystko dla dobra własnego lub swojego ugrupowania.. tymbardziej, że o takiej grze na pewno zrobiłoby się głośno :wink:

Ja w Black Opsa nigdy nie grałem, ale muszę przyznać, że z przyjemnością bym pograł w jakiegoś Battlefielda rozgrywanego w czasach środka zimnej wojny, Kryzysu Kubańskiego itp 8)

Wojtas myślę, że z 2 rdzeniowym prockiem będzie cienko na Frostbite 2 :/ Już wcześniejszy frostbajt preferował 4 rdzenie. A trolla nie karm, bo pokona Cię doświadczeniem i trzeba będzie dzisiaj stworzyć na jego rozkaz dział Odznaki i Rangi BF3 :twisted:

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 5 mar 2011, 14:22 

WojtaaSs napisał(a):
yossarin wszędzie offtop widzi - TO JEST FORUM OGÓLNE - tu się mówi o wszystkim :!:

wczoraj kręciłem procka i kartę więc myślę że na obecnej konfiguracji 2 x 3.1 + kręcona 9800GT wyciągnę z 50 fps ;)

Na detalach LOW, pewnie pociągnie 50fps.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2