Teraz jest 19 kwi 2025, 02:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 17:09 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Pepsee napisał(a):
Wróciłem:)

Czy terapia wstrząsowa pomogła ? :wink:

tak.
Ale było ciezko przez peirwsze 3 dni:)))

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 17:17 

Kaser napisał(a):
A mnie nawet na bftracksie niema :oops:
Aż tak rzadko gram?

Jesteś tutaj: http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/326844

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 17:38 

Nie rozumiem tego podziału. Albo granie dla statsów albo dla przyjemności. Czemu niby nie można tego połączyć razem? Ja osobiście najbardziej uwielbiam zajmować bazy, przebijać się przez teren zajęty przez wroga, przy okazji cicho zlikwidować napotkanych przeciwników, a na końcu nagłym uderzeniem wyciąć w pień obrońców. Jeżeli przy okazji zdobywanie flag jest najlepiej punktowane to w to mi graj! Łącze przyjemne z pożytecznym. Nie ma co się oszukiwać, każdemu z nas sprawia dużo frajdy zwycięstwo własnej drużyny w bitwie, a jeżeli jeszcze walnie się do tego przyczynimy to już lepiej być nie może. Tak, więc o co chodzi? Nie ma też problemu ze mną osobiście, jeżeli mamy grać na jakiś innych zasadach niż zwykle. Zawody w rznięciu głupa, walka na nicki, CTF czy gather wszystko to też mi sprawia dużo frajdy. Reasumując tworzenie jakiś sztucznych podziałów na statsiarzy i osoby, które grają wyłącznie dla przyjemności uważam za dużą przesadę.

P.S. Swoją drogą może rozegramy jakiegoś gathera na zasadzie CTFa?

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 17:41 

Pancho, mi się też podoba takie przejęcie flagi znienacka, ale jako nałogowy antiaircrafter i antitanker mam zgryz - strasznie nie podoba mi się punktacja w Battlefieldzie. Czemu za zabicie granatem zwykłego piechociarza dostaję jeden punkt, tyle samo, ile za bohaterskie rozwalenie shermana strzałem w silnik? Moim zdaniem powinno być inaczej to wszystko punktowane. Zajęcie flagi - 4 punkty. Rozwalenie statku - 3 punkty. Rozwalenie pojazdu - 2 punkty. Rozwalenie piechociarza - 1 punkt. I byłoby znacznie miodniej :).

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 18:02 

Gonzopl napisał(a):
Kaser napisał(a):
A mnie nawet na bftracksie niema :oops:
Aż tak rzadko gram?

Jesteś tutaj: http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/326844

Ale mam wyniki. To wszystko przez połączenie modemowe. Na szczęcie niedługo będzie neo :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 18:19 

Pancho właśnie skończyliśmy gathera w CTF ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 18:22 

Co do zmiany punktacji to sie zgadzam tzn nie z ta Twoja ale powinna byc zmieniona, przykladowo w ET za HeadShot'a jest 2 razy tyle co za zwyklego killa, za podanie paczki z ammo lub medic-kitem jest 1, wiec widac ze jest to wszystko jakos uporzadkowane, tylko ze jesli chodzi o te punkty to mysle ze to by sie znowu przelozylo na stasiarzy tzn jesli by za kille z samolotu bylo najwiecej pktow to juz nikt by nie jezdzil tylko wszyscy biegali po lotnisku 8)

P.S. Ten moj wynik na dole jest od 10.12.2003 bo wczesniej bylo 3M :wink: no i nie gralem od 15-21 grudzien bo mnie nie bylo wiec widac ze tez nie mam zbytnio czasu na granie a staram sie jak moge :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 19:49 

Pinky napisał(a):
Co do zmiany punktacji to sie zgadzam tzn nie z ta Twoja ale powinna byc zmieniona, przykladowo w ET za HeadShot'a jest 2 razy tyle co za zwyklego killa, za podanie paczki z ammo lub medic-kitem jest 1, wiec widac ze jest to wszystko jakos uporzadkowane, tylko ze jesli chodzi o te punkty to mysle ze to by sie znowu przelozylo na stasiarzy tzn jesli by za kille z samolotu bylo najwiecej pktow to juz nikt by nie jezdzil tylko wszyscy biegali po lotnisku 8)

hmmm, ale gdyby np. bylo za rozwalenie sprzetu - sprzetem (czyli czolgu samolotem, czolgu czolgiem, samolotu czolgiem etc.) 2 punkty a np. piechota za rozwalenie sprzetu 3 punkty... no i piechota - piechota 1 punkt... bylo by juz znacznie ciekawiej :)

Pinky napisał(a):
P.S. Ten moj wynik na dole jest od 10.12.2003 bo wczesniej bylo 3M :wink: no i nie gralem od 15-21 grudzien bo mnie nie bylo wiec widac ze tez nie mam zbytnio czasu na granie a staram sie jak moge :)

tylko winni sie tlumacza :P eheheh ja niestety tez mam malutko godzin (o polowe mniej z tego co widze) - niestety "papierkowa" robota w klanie zabiera mase czasu :( Musze najac sekretarke :>

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 19:53 

powracajac do sprawy FAKE NICKow

to czlowiek nie moze znalesc nawet dobrego pilota na polskich servach, dlaczego , dlatego ze po polskich servach latają Mychy [PL] albo Hugowie :lol: czesto widywani na [prgk] server :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 21:32 
Moderator forum

RedStar napisał(a):
...
dlatego ze po polskich servach latają Mychy [PL] ...

Chyba nietoperki. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 22:50 

panowie BF stawia na team play a nie na 1 osobe :D

a co do pkt to ile pkt ma sie za rozwalenie jeepem czolgu :P
albo za przejechanie motorkiem starsuzki :P BEEP! BEEP! ze juz nie wspomne o rozwaleniu kolesia w aa jeepem :P to jest Bravura :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 23:06 
Moderator forum

Kal-El napisał(a):
panowie BF stawia na team play a nie na 1 osobe :D

a co do pkt to ile pkt ma sie za rozwalenie jeepem czolgu :P
albo za przejechanie motorkiem starsuzki :P BEEP! BEEP! ze juz nie wspomne o rozwaleniu kolesia w aa jeepem :P to jest Bravura :lol:

Ja tam lubie ludków mielić śmigiełkiem samolotu.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2003, 23:22 

A ja lubie ludkom podstawiać miny pod czołgi samoloty i jeepy.
Ale lubie równerz postrzelać z mojej no 4 (broni inżyniera) zabawa jest przednia.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 05:28 

Się offtopic zrobił :? . Mnie jeszcze nikt na żadnym serverze nie widział bo nie mógł :( ,ale po to ktoś są nick'a żeby był rozpoznawalny. Zawsze grałem, gram, (narazie z cafe i nie w bf, forum śledze od ojca, ale to się zmieni mam nadzieje w tym tygodniu) i bede grał pod swoim nickiem tz. Spl!nteR, bo po to go mam żeby ktoś kto mnie widzi widział, że np to ta lama z forum. I wole być tą lamą niż nikim na zmyślonym lub przywłaszczonym nick'u. Wole być sobą.

Ale sie nawywodziłem :D . Kto chętny na tłumacza :wink: ? I teraz jakby mnie ktoś teraz zobaczył to już bede rozpoznany jako ta lama :lol: . Jako JA.
Fake nickom-NIE!!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 12:59 

JESTEM STATSIARZEM :!: :D Uwielbiam duze liczby :!: JESTEM STATSIARZEM :lol: , kocham cyferki :!: JESTEM STATSIARZEM :lol: itd...Gdyby dzialala u mnie strona bftrac..Byla by odpalona caly czas w tle... :!: :!: :!:
JESTEM STATSIARZEM :lol: Moje oczy pragna patrzec na zloto przy mojej xywce :!: :D JESTEM STATSIARZEM :lol: Mowcie do mnie STATSIARZ :!: Kocham To Słowo :!: :D JESTEM STATSIARZEM :!: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2