Rozmowy w toku, czyli co do czego się przydaje

U mnie przy 20 lvl mechanika wygląda to tak:

Jak widać nie klepałem umiejętności.. Czy żałuje? Trochę, ale jeśli umożliwią więcej niż 20 lvl to zajme się psychiką.
Mechanikowi najbardziej przydają się miny, granaty (zabierają około 200hp = 200pkt za celny traf), naprawiarka na max, dodatkowe ammo do rpg na max oraz tank i apc skill driving.
Dead man's trigger to też fajna rzecz : D Gdy Cię ktoś zabije, wyrzucasz granat, który wybucha około sekundy po Twoim drugim spawnie w miejscu, w którym padłeś. Latanie helką i jetem jest opcjonalne, jak lubisz to bierz. + polecam karabin na 2 do czołgu i rakiete do APC chociaż na 1.
U asfalta aktualnie na 18 lvl wygląda to tak:

Amo box kompletnie nie wiem jak działa, granaty, super sprawa to granat dymny, bardzo się przydaje. Sensor granatów, bardzo dobra rzecz, którą polecam na pierwszy ogień do ćwiczenia, gdy leci granat w Twoją stronę widzisz go w HUDzie

Te ludziki ze znakiem zapytania to taka opcja, która dodaje nam do ekwipunku flarę, po której użyciu spawnują się na nas osoby, które zgineły w naszym obrębie. Przydatne.
Ten ludzik z tym bananem obok.. Nie wiem co to

Rozkminie to zaedytuje.
Teraz czekam na punkcik, żeby odblokować szybsze bieganie, później chodzenie. (plusik i dynamicznie przedstawiony żołnież)
U snipera aktualnie na 10 lvl wygląda to tak:

Walić w nade, w sensor ruchu, w claye, w amo do snipy, w szybsze wchodzenie po drabinie w szybsze bieganie jak was ktoś zakuma etc xd I w dead man's triggera, bo się przydaje

Do medyka nie mam, żałuje, że kupiłem slot i wybrałem snipera. Teraz mnie wyzywają.
Licze na jakieś uwagi, instrukcje i tłumaczenia tych bajerów

Jak co działa też piszcie.