@Astar12
W battlefielda gram od czasów 1942, więc nie nazywaj mnie żłobem, i kimś kto się nie zna na temacie, bo raczej nim nie jestem.
Wydaje mi się że swoją przygodę z bfem rozpocząłeś na bbc2, bo jest CUDOWNY system zniszczeń, ale pewnie zaraz napiszesz, że również jesteś weteranem 1942...
Sądząc po Twoim sposobie pisania, to chyba masz tyle lat na ile wskazuje nick, ale nie będę tego kwestionował, a najśmieszniejsze jest to, że chcesz mi mówić co to jest taktyka
.
Wiem że Ty pewnie w wojsku uczysz prawdziwych żołnierzy taktyki, i tego co mają robić, w grze też. Gdy wchodzisz na serwer i zajmujesz pozycję na górce w krzaczkach, to czyścisz cały serwer, i siejesz postrach, a ja mogę się od Ciebie uczyć.
Chcesz się pośmiać - przeczytaj Twój post ze zrozumieniem, o ile to możliwe, i zastanów się nad jego sensem.
Chciałeś mi uświadomić że nie potrafię grać w bfa, a może że ty jesteś mistrzem taktyki ? Sam nie wiem, Ty chyba też nie.
A tak na marginesie spytam, po co cytujesz moje posty na które już ktoś odpowiedział
?
Tu toczyła się dyskusja pomiędzy mną, a Eleanorem więc nie rozumiem po co wycinasz coś z kontekstu, i dodajesz swoje marne 3 grosze do dyskusji ?
Niestety, jak chcesz ze mną podyskutować, to zwiększ swój zasób słownictwa, popracuj nad budową zdań i czytaniem ze zrozumieniem, wtedy porozmawiamy, lub zapytaj Eleanora o jakąś dobrą radę, bo ja z nim dyskutuje w prawie każdym temacie
Pozdrawiam i całuję w sygnet mistrza bf'a.