Io36 napisał(a):
Jak by co można pisać na gg xD
No pewnie
(profil)
Jak skończę dzisiejszą rozgrywkę ze znajomymi to zabiorę się za reinstalację.Skan wykrył 2 wirusy których aktualny stan to przebywanie w otchłani między-wirusowej i antywirusowy program został także usunięty.Tak więc pozostaje tylko poczekać i się modlić.Jak już będę po "operacji" to zedytuję post.
EDIT:Otrzymałem nowe informacje na temat mojego problemu, a dokładniej mówiąc to przy pomocy
Io36 i niejakiego
Eleanor'a.Najpierw Io wszedł na moje konto i stworzył nowego żołnierza po czym ja zabrałem się za masakrowanie przeciwników i w szybkim czasie udało mi się nabić 12 rangę.Następnie drugi z Panów wszedł na Moje konto i odblokował mi kilka upów (ponieważ ja takiej możliwości nie miałem).Niestety gdy wszedłem na żołnierza z bądź co bądź kilkoma unlockami (
http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/Unlocks.aspx?Lang=us&PID=319763829&SrchName=&Profiles=[
Support]) to tak jak były nieodblokowane tak też zostały, pomimo tego że na profilu EA mam je odblokowane.Doszliśmy więc do wniosku że przydałby się reinstal gry i czyściec rejestru.Tak więc po odinstalowaniu gry i wyczyszczeniu rejestru otrzymałem prezent wielkanocny (bo jakby nie inaczej -.-)... nie mogę zainstalować BF'a!Po wybraniu opcji "Instaluj" lub "Install", jak kto woli, wczytuje się "InstalShield", a następnie proces zatrzymuje się i mogę tak robić w kółko, aż mi palec uschnie.Czy ma ktoś z obecnych tutaj pomysł jak ten problem rozwiązać?