A czy nie można normalnie, bez żadnego klanu pograć sobie w gronie znajomych z forum ?
Po co pchać się na turnieje, jeżeli Wasz skład jest "lekko" słaby. Nie mówię to już o samej umiejętności gry, ale o braku zgrania, i co najważniejsze zaangażowania. Autor bezmyślnie pisze posty w tym temacie typu "dziś 20" itp. A z tego co widzę, te Wasze mecze nie mają wzięcia u Waszych "reprezentantów". Jak dla mnie Adrian jest za młody, by móc sprawnie prowadzić ten klan, czy cokolwiek innego, nazwij to sobie reprezentacja, klan, grupa for fun, ale to nie zmienia faktu, że nie masz żadnego doświadczenia w prowadzeniu grupy. Pomysł jest dobry, ale wykonanie jest bardzo słabe. Zauważyłem nawet, że nie ma ograniczeń wiekowych, bo gdybyście dali takowe na 12-13 lat, to dowódca by się nie zmieścił
. Ja chcę wiedzieć tylko, po co chcecie mieć tą reprezentacje ?
Nazwa tematu to reprezentacja ForumBF, więc jak dla mnie to REPREZENTACJA, a jeżeli 10 letni gracze mają reprezentować forum, to niestety wyśmieją Was. Kolejnym aktem desperacji jest proszenie Yossarina o dojście do reprezentacji, bo chyba tylko On trzymałby jakoś poziom, aczkolwiek mogę się mylić, bo nie wiem na jakim poziomie gra reszta teamu.
Sokar Ci wszystko ładnie wytłumaczył, ale Ty nadal jesteś na swoim, zrozum to, że starsi, co za tym idzie mądrzejsi, mają większe doświadczenie w sprawach dotyczących gry, ewentualnie klanów, a Ty po prostu po jakimś czasie zamknąłbyś Wasz klan, bo nie potrafiłbyś rozwiązywać problemów. Np jeżeli jakiś gracz użyje cheatów czy czegoś innego, to Ty jesteś za niego odpowiedzialny, a klanowicze nie traktowaliby Cię na poważnie. Taka prawda.
PS Powiedz Pani od Polskiego, by zrobiła Wam lekcje czytania ze zrozumieniem, bo to u Ciebie leży i kwiczy.
Pozdrawiam.