Panas napisał(a):
@Krox poradnik początkującego gracza dopiero co czytałeś i cytujesz ?
"Trzeba mieć skilla" lol człowieku,powtarzasz to co inni nie rozumiejąc zdania.
Kij po refleksie jeżeli cie ownuje osoba która kupiła lepsza broń,tutaj się owy skill aż tak nie liczy.
Zapłacić grosze za nowego żołnierza śmiech,opłata za zmianę bohatera ok,popierdułki płatne ok ale broń only BF lub czasowo/perm BF a C skromnie na 1-3 dni to przesada,najgorsze z rozwiązań dla gracza (może dlatego doceniam b2p & p2p gry).I to mnie denerwuje bo w tą grę jestem w stanie włożyć skromne pieniądze na dodatkowy slot czy zmianę postaci ale nie bronie które co jakiś czas będą wychodzić nowe,lepsze,droższe od 30zł w górę a co dopiero mówić o wyglądzie ? Włożyć kasę aby dojść do wniosku,sry za drogo wole dwa pudełka normalnej gry single+multi.
Nie jest to płacz tylko w pełni racjonalne myślenie.
BTW czemu nie grasz na podstawowej broni? Ja na niej latam a mam 13lvl snajpera.Straciłeś skilla czy po prostu poszedłeś w moc ?
Zgadzam się z Tobą jeżeli chodzi o starcie 1vs1 i sytuację gdy przeciwnik ma odblokowaną broń, ale kluczem do sukcesu grając podstawową bronią jest to, by do takich starć nie dochodziło
. Ja wydałem na tą grę 20zł, dostałem 700 BF kupiłem dodatkowy slot i 560 wciąż mam na koncie. Gdy dobiję asfaltem do 20lv, to kupię slot na inżyniera, czyli zostanie mi 420BF. Nie mam zamiaru kupować broni za realne pieniądze, bo jak sama nazwa mówi, gra jest darmowa. Ktoś może się teraz ze mnie śmiać, że gram po to by mieć na każdej postaci 20lv, otóż nie, gram do 20lv dlatego, by spróbować czegoś nowego. Nabiłem medykiem 20lv, nauczyłem się każdej mapki na pamięć (mówię o taktyce), i miałem ochotę na obczajenie asfalta. Zauważyłem że te 2 klasy się od siebie różnią wszystkim, nawet stylem zabijania. Oczywiście nie wątpiłem w to, lecz szturmowcem nie ma już tej wygody że mogę się leczyć kiedy chcę...
Pytasz dlaczego nie gram podstawową bronią? Po pierwsze więcej ammo co jest kluczem w starciach z wieloma przeciwnikami jednocześnie, a ja takie starcia uwielbiam, po drugie jeżeli już mowa o tych starciach, to broń ma większe DMG, co pozwala ich wszystkich powybijać. Ale głównie chodzi o ammo, bo ja jestem graczem który całą rundę gdzieś biega, i nie lubię przeładowywać broni po 1 zabitym przeciwniku. A jeżeli chodzi o medyka, to broń wziąłem również dla ammo, ale i dla celownika, który pozwala na duże bonusy Ranged Kill.