WojtaaSs napisał(a):
Krox napisał(a):
@WojtaSs
Tym swoim tekstem prosto ze wsi, nic nie wniosłeś do tematu, bo ani nie wytłumaczyłeś im dlaczego nie, ani nie zaproponowałeś niczego zastępczego itp.
Pokazaliście mentalność typowego polaczka, który uważa wszystkich za gorszych od siebie, a siebie za największy autorytet godny naśladowania.
Uważaj na słowa bo sam pokazałeś że jesteś wieśniakiem z widłami. Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to daruj sobie te śmieszne teksty. Jeżeli chcesz mi coś jeszcze powiedzieć - spotkajmy się na tsie bo szkoda "nabijać postów". Przeczytaj jeszcze raz dokładnie dlaczego wolę być polaczkiem niż być reprezentowany przez dzieciaka.
To Ty powinieneś czytać ze zrozumiem, bo ja nazwałem Cię
.............. (wiadomo o co chodzi ), ale chodziło mi o takiego jakich na wsiach jest pełno, czyli siedzi sobie 25h/dzień pod sklepem, zawsze ma na jabola czy coś, i ten tekst "szefie/panie kierowniku da pan na winacza?" czyli typowy szkodnik społeczny, który często żyje na zasiłku, czyli za pieniądze podatników, ale nie wchodźmy w szczegóły, bo nie o tym rozmawiamy. Dzięki takim "wieśniakom z widłami" możesz coś jeść, chyba że jesteś zwolennikiem "zupek chińskich"... I jeżeli chodzi o tą reprezentacje, to już masa ludzie (m.in. ja) powiedziała, że pierwszym krokiem do sukcesu pomysłu, jest zmiana dowódcy, bo ten jest za mało odpowiedzialny, i za kilka miesięcy pół polski grałaby pod takieg Bf.pl