Witam wszystkich!
Nigdy nie sadzilem, ze zawitam kiedykolwiek do serii Battlefield, gdyz przewaznie preferowalem shootery innych firm, jednak kiedy juz zawitalem - wsiaklem. Kupilem podstawke, Vietnama i SpectAct DLC na Steamie pare dni temu w wyprzedazy i tutaj rodzi sie moje pierwsze pytanie - czy dla posiadaczy PC ja mam juz wszystko, co mozna miec? Czy sa moze jeszcze jakies inne DLC, ktorych nie ma na Steamie? Wiem jedynie, ze nie mam statusu Veterana, ale to jakos zbytnio chyba mi nie jest potrzebne (?).
Drugie pytanko, bardziej natury technicznej, wymagajace podania konfiguracji mojego peceta. Jest to Core 2 Quad Q9650, GTX 560 Ti, 4GB RAM'u, 7 Ultimate x64. Czy to normalne, ze gra (w moim odczuciu) na kazdym z dostepnych trybow graficznych (low/medium/high) dziala mniej wiecej tak samo? Chodzi mi glownie o to, ze generalnia gra jest plynna na kazdym z dostepnych trybow (nawet na custom i wszystkim na max co tylko moze byc), ale na przyklad kiedy kolo mnie jest duzo wybuchow, dym, jakas sciana odpadajaca od budynku w ktorym na przyklad ja sie znajduje to jest spadek FPS'ow - taki sam czy to jest high, czy low. Bez roznicy. Tak powinno byc? Moze ja powinienem cos w configu zmienic?
No i trzecie pytanko, zwiazane wlasnie z configiem, najkrotsze - mam go nie ruszanego. Wszystko jest ustawione w grze, a plikow dwoch w moich dokumentach nie ruszalem. Jest tam cos, co jest "must have" do zmiany, aby sie komfortowo gralo?
|