Teraz jest 26 lis 2024, 01:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 maja 2011, 07:22 

Romeo131 napisał(a):
Gdybym grał na piracie geniuszu mój ty ulubiony. :stupid: To bym nie wystawiał nawet tematu tutaj bo to było by raczej oczywiste że mi nie chodzi bo mam pirata :twisted:

Jak dla mnie idiotyzm. Ściąga ktoś grę, nie działa mu. No dobra, niech kupi oryginała, oryginał też mu nie działa, i nie da rady nic mu pomóc, jaki tu w tym wszystkim sens? :shock: Wywalenie kasy w błoto, i kłębek nerwów *DLACZEGO TO KUR*A NIE DZIAŁA*, spam na forum że nie umiemy pomóc itp. :lol:

PostNapisane: 31 maja 2011, 14:56 

PaulPL11 napisał(a):
Obrazek
Romeo131 napisał(a):
Gdybym grał na piracie geniuszu mój ty ulubiony. :stupid: To bym nie wystawiał nawet tematu tutaj bo to było by raczej oczywiste że mi nie chodzi bo mam pirata :twisted:

viewtopic.php?f=37&t=38126
I uwierz, takich ludzi przewija się tu całkiem sporo.

Co do problemu, to najpierw zaktualizuj PB (pbsetup.exe w Google), jeżeli nic nie pomoże, to: START->Uruchom...->'cmd'->ping onet.pl -t i po minucie wciśnij Ctrl+C. Podaj ile masz utraconych pakietów i wrzuć screena tego błędu PB.

Dzięki pomogło :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2