Teraz jest 1 lis 2024, 06:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 cze 2011, 03:00 

Witam. Mój problem polega na tym, że ponownie zacząłem grę w Bad Company 2. Wszystko było by okej, gdyby nie fakt, że podczas zakładania nowego konta wyskakuje komunikat, że numer seryjny, który podałem jest używany. Konto w grze już miałem, ale wraz z biegiem czasu zapomniałem hasła, a adres e-mail na którym było zarejestrowane konto został zlikwidowany przeze mnie. Teraz chciałbym założyć nowe konto, by móc poszaleć na trybie multi, więc stąd moje pytanie do was brzmi, co ma począć w takiej sytuacji? Liczę na pomoc, więc z góry Thx :)

PostNapisane: 19 cze 2011, 09:24 
Moderator forum

Pisz do supportu EA lub kup nową grę. Nie ma innego wyjścia.

PostNapisane: 19 cze 2011, 10:29 

Jak nie masz paragonu zakupu moze być problem...
Przyszykuj do tekiej rozmowy skan paragonu zakupu i skan klucza produktu.

PostNapisane: 19 cze 2011, 11:09 

Mam kupować nową grę? Bo im się uwidziało, że można mieć jedno konto w grze? Przecież w Battlefieldzie 2 można mieć multum konto, a tutaj porażka. Paragonu nie mam, bo po co mam po kilkunastu miesiącach trzymać paragon?

PostNapisane: 19 cze 2011, 18:24 

Taaa a w enemy terriory moglem grac za darmo tylko co to ma do rzeczy? Zapomniales haslo baaa skasowałeś maila na ktory rejestrowales gre, nie masz paragonu..... a za chwile dopiszesz że nr seryjnych gry tez nie masz :) no weź....

Próbuj może nie zawołają to co napisalem, nic nie tracisz.

PostNapisane: 20 cze 2011, 10:08 

Po pierwsze, po co mam trzymać paragon sprzed kilku miesięcy? Wyrzuciłem go, to od razu mówię, więc nie wiem skąd ci się wzięło, że zgubiłem paragon?

Po drugie, dążę do tego, że gra jest nierozgarnięta pod względem konto multiplayer. Chodziło mi o to, że powinni pomyśleć o graczach i dawać jakąś możliwość założenia drugiego konta w grze. Zresztą adres e-mail na którym zostało zarejestrowane konto został usunięty - to fakt. Ale nawet tam nie ma opcji przypomnienia hasła na adres mailowy.

Po trzecie, nie wiem po kiego byka Ty porównujesz mój problem to jakiego Enemy Territory? Co ma piernik do wiatraka?

PostNapisane: 20 cze 2011, 10:49 
Moderator forum

EA tworzy platformę ORIGIN, która ma być czymś na kształt STEAM-a. Każda gra ma być przypisana do konta użytkownika i ma to częściowo ograniczyć handel używanymi grami co dla mnie jest nieco kontrowersyjną decyzja. Niemniej wprowadzone to zostało krótko przed wydaniem BF Bad Company 2 więc jeśli z czymś się nie zgadzasz to niestety musisz pisać do EA. Jeśli wszedłbyś na strony EA, to jest tam opcja przypomnienia hasła więc nie opowiadaj bzdur, spokojnie możesz skorzystać z tej opcji.
Podaliśmy Ci możliwe rozwiązania Twojego problemu i niestety nic innego nie możemy na ta chwile Ci zaproponować więc pozostała dyskusja jest w tym miejscu bezprzedmiotowa.

Koniec tematu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2