Phobos007 napisał(a):
Przychylam się do opinii kernela. Ogólnie mam dziwne wrażenie, że wcześniejsze wypowiedzi należą do "miłośników base rape" albo do naginania zasad. Pamiętam doskonale, jak niszczenia aa było dozwolone. To na gulfie się okazywało, że poprzez niszczenie owego "aa" padało kolejnych 3-4 ludzi bo znajdowało się w promieniu 5 metrów.
@Jurand Po to taka jest wprowadzona zasada, aby nie "campić" nad uncapem jetem i właśnie po to są urządzenia zamontowane na uncapie/lotniskowcu.
Zgoda, ale częściej spotkasz mnie krążącego nad lotniskiem za bezmyślnie kółkującym się jetem, którego jedyną formą obrony jest nadzieja, że AA zrobi swoje a on będzie mógł lecieć dalej. Przypominam, że mowa jest tutaj o obronie p-lotniczej po stronie MEC, która posiada o wiele lepszy samolot-MIG
BTW nie jestem miłośnikiem br, sam go potępiam, gdyż większą frajdą jest dla mnie walka w powietrzu jak tylko ścinanie piechoty na ziemi.
Cytuj:
@Anusus
Przeczytaj wypowiedz Kernela...
W sumie sam temat do zamknięcia, wg. mnie sprawa jasna i nie wymaga dalszej dyskusji (ani to co nowych propozycji typu "dozwólmy br!")
Nic z tych rzeczy, jeżeli ktoś niszczy igłę i przy okazji 4-5 ludzi dookoła np poprzez bombardowanie, to zgadzam się jest to br. Precyzyjna praca działkiem wyklucza takie sytuacje. Widziałem już kilka serwerów, gdzie niszczenie AA było dozwolone wyłącznie za pomocą działka. Idealny kompromis. To co robisz to nie rozwiązywanie problemu a jego ucinanie.