M@TH3V napisał(a):
Kiedyś miałem ciekawą sytuacje na starym Asterze, kiedy trafiłem całkowicie przypadkowo z czołgu jeta na lotniskowcu i pare innych osób zabiło przy okazji, chyba Mixer albo Spadak nie dość, że zareagowali z humorem to kicka nie dali, pytali tylko czy było to celowe - na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie by admini tak postąpili, od kopa byłby kick.
W urodziny krobala (z tydzień temu?) miałem dokładnie taką samą akcje na dalianie ^^ Cobra wracała do bazy, była już blisko lotniskowca, ale mówie zaryzykuje. Oczywiście źle wymierzyłem i trafiłem w blackhawka naprawiającego się nad lotniskowcem (zabiłem 4 Krobali). Na moje szczęście jedyni admini byli z PL*KC, więc obeszło się spamem smiechu na TSie xPP
Anyhow, rozbawiło mnie, że to Ralfik ma tu coś do powiedzenia ^^ Rozumiem wypowiedzi innych adminów, którzy znają zasady, ale Ty?
Phobos, to czego się czepiasz, czyli "NA" a nie "Z" to literówka. Powinno być "Z" zgodnie z tym co ustalaliśmy, przejrzyj sobie stare tematy z działu dla adminów. Z tego co pamiętam, jeżeli coś atakuje Cię z uncapa to możesz to zabić (np czołg na dragonie w USMC).
Wiadomo, że Phobos nie odpuści - ma do tego pełne prawo, bo zgodnie z zasadami, które znał słusznie sprzedał kicka.
Wiadomo też, że Mc.Guard nie odpuści, bo z powodu pewnych nieścisłości w zasadach serwera dostał niesłusznego kicka. Zgodnie z tym co obecnie panuje, jeżeli atakujesz kogokolwiek z uncapa, ktokolwiek ma prawo Cię na nim zabić.
Ogólnie temat jest z dupy i dłuuuuuugi bo są nieścisłości w zasadach. Teoretycznie jest tak jak było, a jednak jest inaczej. Różni admini i różne interpretacje zasad - tak nie powinno być
Zamiast nic tutaj nie pisać i ustalić tą kwestię na forum dla adminów (z Kernelem i DN) kontynuujecie spam przy wszystkich, co nic nie wnosi.
Na koniec, jak już wspomniał M@TH3V - wyluzujcie trochę z tym adminowaniem ^^ Jak jest mało osób na serwerze, to zacisnąć zęby i sprzedać tylko warna. Mówiąc mało, mam na myśli <15 osób