no no
Grupa A:
Bezapelacyjnie DerQ jest faworytem tej grupy. O drugie miejsce walka bedzie pomiedzy Wild_A, a PRGK, a byc moze klany z bylej czechoslowacji (515Team i xxx) przylacza sie do walki....
Ciekawa bedzie potyczka miedzy 515Team a PRGK - pamietacie kontrowersyjny mecz pomiedzy slowakami a PRGK-42 ? PRawdopodobnie 515Team bedzie chcialo sie odegrac.
Grupa B:
Grupa mozna by to powiedziec Polska vs reszta

Faworyt napewno Poison Throns (dobrze?) a o drugie miejsce walczyc beda badbf i ejw. Ciekawi mnie gra klanu IdLe no i w jaki sposob pokaza sie IRS i SoH.
Moze sprawia niespodzianke i zobaczymy 2 polskie klany w kolejnej fazie rozgrywek ?
W kazdym razie ja typuje na PT i ejw - dacie rade chlopaki
Grupa C:
To jest dopiero grupa... Sadze ze jest to najslabsza grupa w turnieju.
Nie mam zielonego pojecia o klanie LeGion, jako jedyny reprezentant Rosjii chyba jest dobry

. Po za tym w grupie jest SiX i UKF. 2 klany austriackie... nie mam pojecia jak one graja
W kazdym razie faworytami sa PRGK-42 i SiX. Licze na UKF ze chlopaki wreszcie pokaza jak sie gra

Przynajmniej na 3 miejsce sie postarajcie ! Moze Coug napisze cos wiecej o tych austriakach bo nie chcem i sie wywiadu na ich temat robic
Grupa D:
Fajna grupa... Moze byc ciekawie
Kazda potyczka arcy badz reborn moze byc niebezpieczna...
Byc moze pokaze gre klan o wdziecznej nazwie THC lub ktorys z Wegierskich klanow... Poza tym VPKI ma takze szanse na 3 miejsce
Ale mysle ze 2 pierwsze miejsca sa juz rozstrzygniete, ale gra sie do konca
Ze strony radia (jesli to mozliwe) mamy zamiar z bcj`otem poprowadzic audycje radiowe:
[PRGK-42] vs SiX
ARCY vs Reborn
WILD_A vs DerQ
ejw vs PT
IRS vs SoH
Niektore z tych meczy odpadna, poniewaz wtedy moze grac PRGK badz inny klan, lub ja/bcj bedziemy wtedy grac