M@TH3V napisał(a):
Tego ku#wa:
i głośność jest zdecydowanie zadowalająca ale jednocześnie słychać to w tym wzmacniaczcu.?! Kombinowałem w urządzeniach audio ale nic - albo słychać obydwa albo wogóle.?!I są tam dwie rzeczy: głośniki - domyślne i tylko one jakby działają, i druga cyfrowe urządzenie audio (S/PDIF) co (Nie "co" a "które") można wyłączać i włączać i nic się nie dzieje. Ma ktoś jakieś pomysły co zrobić, żeby było słychać tylko na słuchwkach?Co to znaczy jakby? Albo działają albo nie działają.
Nie jest to po polsku. Daj polonistce jak nie wierzysz, w gimnazjum nie mają za dużo do roboty więc sprawdzi z nudów. Zła składnia o ort. nie wspominam bo to raczej literówki.
Cytuj:
Słuchawki jakieś 4World accesories
No to znajdź sobie
jakieś rozwiązanie w google.
Cytuj:
karty dzwiękowej nie umiem znaleźć w menadżerze urządzeń, system WIN7 ultimate.
Masz integre czy dodana karte osobno? Jak integre to potaj model mobo.
Cytuj:
Masz na myśli od karty, czy od wzmacniacza? Od karty jest za cicho (ale właściwie tylko w jednym filmie) a od wzmacniacza słychać i tu i tu.
Co to znaczy słychać tu i tu? Czyli gdzie? Po za tym jak są za ciche tylko w 1 filmie to odpowiedź jest prosta - film ma uwalony kodek dźwięku.
Cytuj:
Kabel od słuchawek idzie przez otwartą obudowę, także na wszystko jest miejsce
Że jak?
Jak nie chcesz mi pomóc, tylko ********* bez sensu i wypominać rzeczy typu wzmacniaczcu albo słuchwkach, to spierdalaj.
1. Czytaj całe zdanie, a nie to co jest po nawiasie:
Cytuj:
Wszystko jest na max, więc podłączyłem je do mojego wzmacniacza (czy cokolwiek to jest - podłączałem to kiedyś do wyjścia w komputerze, a do tego głośniki. I jedno i drugie może pracować samodzielnie.), i głośność jest zdecydowanie zadowalająca ale jednocześnie słychać to w tym wzmacniaczcu.
"
Wynika z tego:
- jeśli słuchawki są podłączone do
WZMACNIACZA, kiedy
WZMACNIACZ jest podłączony do wyjścia w komputerze (czy też w
KARCIE DŹWIĘKOWEJ) wtedy
Cytuj:
słychać obydwa albo wogóle (czy też
w ogóle) .
---------
Cytuj:
urządzeniach audio
Panel sterowania > Sprzęt i dźwięk > Zarządzaj urządzeniami audio
---------
Cytuj:
I są tam dwie rzeczy: głośniki - domyślne i tylko one jakby działają, i druga cyfrowe urządzenie audio (S/PDIF) co (Nie "co" a "które") można wyłączać i włączać i nic się nie dzieje. Ma ktoś jakieś pomysły co zrobić, żeby było słychać tylko na słuchwkach?
Co to znaczy jakby? Albo działają albo nie działają.
Tego mi się nawet nie chce tłumaczyć.
---------
Cytuj:
Słuchawki jakieś 4World accesories
No to znajdź sobie jakieś rozwiązanie w google.
Słuchawki nie są najwyższej jakości - na opakowaniu nic
nie jest napisane o modelu. Wszystko działa głośno, tylko nie film.
---------
Cytuj:
Kabel od słuchawek idzie przez otwartą obudowę, także na wszystko jest miejsce
Że jak?
Myślę, że nijak ma to się do mego pytania, także zdjęcia - nie wykonam.
---------
Jedyna (właściwie dwie) rzecz która nie nadaje się do wyjebania:
Cytuj:
karty dzwiękowej nie umiem znaleźć w menadżerze urządzeń, system WIN7 ultimate.
Masz integre czy dodana karte osobno? Jak integre to potaj model mobo.
Cytuj:
Masz na myśli od karty, czy od wzmacniacza? Od karty jest za cicho (ale właściwie tylko w jednym filmie) a od wzmacniacza słychać i tu i tu.
Co to znaczy słychać tu i tu? Czyli gdzie? Po za tym jak są za ciche tylko w 1 filmie to odpowiedź jest prosta - film ma uwalony kodek dźwięku.
Dzięki?
---------
Jako ciekawostkę podam, że nigdy nie byłem w gimnazjum.+
---------
Powtarzam pytanie:
Da się tak podłączyć słuchawki do wzmacniacza, aby dźwięk wychodzący z komputera było słychać tylko w słuchawkach?