Teraz jest 24 lis 2024, 23:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z multi
PostNapisane: 14 wrz 2011, 20:20 

Witam
Mam pewien problem.
Kilka miesięcy temu kupiłem Battlefielda BC2, nagrałem się jak głupi bo bardzo mi się spodobał ale niestety zepsół mi się DVD i nie widzi płyty. W dodatku miałem wakacyjną przerwę, brak neta i format systemu. Chciałem znów pograć sobie w tą gre ale niestety nie mogłem jej zainstalować z powodu tego DVD. W dodatku zepsuty napęd porysował mi płytkę i nie wiem czy coś jeszcze z niej będzie. Ściągnąłem gre z neta, zainstalowałem przez deamona, zrobiłem cracka. Gra uruchomiła, oczywiście zaktualizowałem ją i bez problemu zalogowałem się na swoje konto. Niestety lista serwerów jest pusta. Nic sie nie pokazuje i nie wiem czy nie mając orginalnej płyty w napędzie da się grać. Przecież kupiłem klucz do tej gry i założyłem konto. Przegrałem wiele godzin i nabiłem 30 lewel wiec wszystko jest pół legalnie. Moje pytanie brzmi czy tak w ogóle da się grać w multi a jeśli tak to jak mam to zrobić ?

PostNapisane: 14 wrz 2011, 23:09 

Pobierz to i powinno być ok:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bc2.php

A tu jest więcej o tym:

viewtopic.php?f=144&t=33711

PostNapisane: 15 wrz 2011, 09:39 
Moderator forum

Na cracku nie pograsz w multi.
Ściągnij Origin i dopisz klucz swojego BC2 i zainstaluj przez Origin.

PostNapisane: 15 wrz 2011, 15:05 

Nie do końca wiem o co chodzi z tym Originem i co to jest. Poszukam jakiś poradników na ten temat.
Czy przez tego cracka muszę na nowo instalowac gre. Pół biedy instalacja ale ściąganie patchów to jakis koszmar. Komp jest włączony przez cały dzień. Czy da się jakoś zachować ściągniętego patcha.

PostNapisane: 15 wrz 2011, 16:10 
Moderator forum

viewtopic.php?f=133&t=38928

PostNapisane: 15 wrz 2011, 16:54 

No dobra, przedstawie sytuację:
Aktualnie mam zainstalowanego BC2 (tego ściągniętego z neta razem z crackiem) Wiadomo - serwerów nie ma.
Ściągnąłem Origin, uruchomiłem i wpisałem swój nick ( ten sam na który zakładałem konto w EA)
Zalogowało mnie i wyświetliło 1 dodaną gre - Battlefield Bad Company(TM) 2.
Kiedy wchodzę w w Podaj kod produktu wyświetla mi się okienko gdzie wpisuję swój nr seryjny XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX i zatwierdzam.
Wyświetla mi się czerwona ramka gdzie jest napisane, że nie mogę urzyć tutaj tego kodu.
Co robie nie tak ? Czy w ogóle robie coś dobrze ? Mam najpierw wyinstalowac piracką wersje a potem się za to brać czy jak ?
Przepraszam za moją niewiedzę ale pierwszy raz widzę ten program. Rozumiem z tego co przeczytałem, że będe mógł pobierać grę której klucz kupiłem razem z grą w sklepie. Mam wpisać kod i ściągnąć na nowo gre tym programem. Tylko ja już aktywowałem ten klucz rok temu przy zakładaniu konta. Na pewno chodzi o ten sam ?

Teraz to już namieszałem i nie wiem czy mnie rozumiecie. Jeśli ktoś mógłby mi powoli wyjaśnić od czego mam zacząć i w jaki sposób to ściągnąć. Będe bardzo wdzięczny

PostNapisane: 15 wrz 2011, 18:00 
Moderator forum

Odinstaluj pirata, usuń wszystkie pozostałości po nim. a dopiero zabieraj się za instalacje BC2.

PostNapisane: 15 wrz 2011, 19:47 

Ok zrobione. Po piracie nie ma ani śladu. Wchodzę w tego orgina i klikam podaj klucz produktu wyskakuje mi czerwone okienko, że nie mogę go urzyć. Pod spodem jest link w który wchodzę tam wpisuje e-mail, hasło (mam nadzieję że to chodzi o to hasło i mail którego urzywam do logowania się na swój profil żołnierza w BC2) i klucz i dostaje info że klucz jest już urzywany i nic nie mogę zrobić. Jak ja mam to pobrać ?

EDIT
:omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
BOŻE JAKI JA BYŁEM GŁUPI WYSTARCZYŁO KLIKNĄĆ PRAWYM NA DODANĄ JUŻ WCZEŚNIEJ GRE I WYBRAĆ OPCJE POBIERZ
Nie nie nie jak można... ech nie ważne i tak bardzo dziękuje za pomoc. Gra pobierze się za 13 godzin. Przepraszam za całe to zamieszanie i jeszcze raz dziękuję.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2