Konrad102 napisał(a):
Z tymi rakietami powietrze-ziemia to ich chyba... Teraz samoloty będą się strzelać tylko pomiędzy sobą a na dodatek będą dostawały ostrzał z ziemi i ch*** zrobią bo co wystrzelą rakiete która nie dostała kordynatów na cel? Moim zdaniem zdupili to na całej linii bo przecież ilu z was namierzało by cel (np:czołg)? bo ja bym szukał jakiegoś TOW'a lub innego pojazdu którym bym zniszczył takowy czołg.
Szkoda mialem nadzieję że znów będe sobie latał i niszczył cele naziemne jak mi się podoba.
PS:Jak się wyćwiczymy to rakiety nie będą musiały dostać LOCK'a na cel tylko będziemy je sami na kierowywać lecą np:pionowo w dół lub działkiem będziemy rozwalać czołgi, no dobra za 10x przelotem

1. Pojazdy mają aż
3 perki, nie wiem jak to będzie ale chyba nie tak że można jednocześnie wziąść rakiety powietrze-powietrze i powietrze-ziemia (
może powietrze-ziemia to wariant dla samolotów szturmowych a samoloty myśliwskie mają powietrze-powietrze? - ktoś wogóle wpadł na to?

bo wątpię żeby A10 latał za SU35 i je rozwalał)
2. Nie muszą być koniecznie rakiety, po prostu bomby JDAM czyli kierowane laserowo. Zapewne ich nie będzie bo z rakietami jest tak że z nich wali się "przed siebie" czyli tam gdzie wycelujesz to doleci co jest trochę trudne w celowaniu bez namierzenia, do tego to broń precyzyjna i nie ma takiego pola rażenia jak bomba.