Teraz jest 12 gru 2024, 17:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 wrz 2011, 17:09 

Sodowy napisał(a):
Jak na razie beta zawodzi na całej linii.
Dosłownie nie ma w niej nic, co było by lepsze od bf2 albo bc2, nawet jednej drobnej rzeczy.
Może jak wyjdą większe mapy z ciężkim sprzętem to może wtedy coś się zmieni ale jak na razie ostry żal.pl.
Nie ma nawet czego zbierać
Dla nowej osoby to może być i nawet 9/10 ale dla fana serii i po złożonych przez dice obietnicach to będzie 0/10

przesadzasz kolego i to mocno, chyba gry Ci sie pomylily

PostNapisane: 30 wrz 2011, 17:55 
Redaktor Battlefield.pl

dklnrw napisał(a):
Sodowy napisał(a):
Dosłownie nie ma w niej nic, co było by lepsze od bf2 albo bc2, nawet jednej drobnej rzeczy.
Może jak wyjdą większe mapy z ciężkim sprzętem to może wtedy coś się zmieni ale jak na razie ostry żal.pl.
Dla nowej osoby to może być i nawet 9/10 ale dla fana serii i po złożonych przez dice obietnicach to będzie 0/10

No właśnie wcale tak mocno nie przesadza - gra nie prezentuje się lepiej od BF2 jak mówili. Jest kilka fajnych elementów ale nic specjalnego. Infantry śmierdzi Moh' em, Pojazdy BFBC2 i BFP4F a mapy lekko kojarzą mi się z Armą (akurat myślę tu o Caspianie).

PostNapisane: 30 wrz 2011, 18:36 

dklnrw napisał(a):
Sodowy napisał(a):

Jak na razie w tej grze nie ma nic co by mnie przyciągnęło na dłużej, grałem w nią na siłę bo to w końcu battlefield jednak zerowość tej najnowszej wersji mnie przerasta.
Na szczęście to tylko beta.

Second Lieutenant III - youtube

PostNapisane: 30 wrz 2011, 18:38 

WojtaaSs napisał(a):
No właśnie wcale tak mocno nie przesadza - gra nie prezentuje się lepiej od BF2 jak mówili. Jest kilka fajnych elementów ale nic specjalnego. Infantry śmierdzi Moh' em, Pojazdy BFBC2 i BFP4F a mapy lekko kojarzą mi się z Armą (akurat myślę tu o Caspianie).

Ale niby ze pojazdy w BF2 roznily sie od tych z BC2? Jedyna roznica to chyba tylko brak samolotow i helikoptery z ograniczonym pulapem, reszta to przeciez to samo.

PostNapisane: 30 wrz 2011, 21:29 

Do bety BF3 podchodziłem z ogromnym entuzjazmem.
Niestety beta bf 3 nie spełniła moich nadziei jakie w niej pokładałem.
Pomijając wymagania (tego nigdy nie biorę pod uwagę przy ocenie), gra jest bardzo sztywna i frustrująca.
Moim zdaniem podejście bardziej w stronę realizmu trochę zaszkodziło gameplay'owi. Chyba jedną z najbardziej dziwacznych rzeczy jest błyszczące światełko, które zobaczymy gdy ktoś do nas celuje (realizm?). Inną wadą jest szybkość poruszania się ludzi, która jest moim zdaniem zbyt duża, w szczególności gdy kampiąc w krzaczku ktoś nagle nam obok niego przebiegnie.
Rozgrywka multiplaerowa przypomina bardziej I wojnę światową, po jakimś czasie tworzą się 2 linie frontu, które bardzo ciężko jest którejś ze stron przełamać. Dołożę do tego kiepsko ulokowany czat, dziwną wyszukiwarkę serwerów, i wkurzające momenty gdy się umrze i w tym czasie jesteśmy skazani na lampienie się w monitor, gdyż nie możemy wyjść czy pogmerać w opcjach. Mam nadzieję, że te ostatnie rzeczy do wyjścia finalnej wersji zostaną naprawione.

Teraz Zalety:
- Duża mapa,
- Możliwość czołgania się,
- Możliwość rozkładania broni na ziemi, na obiektach,

Moim zdaniem myliły się te osoby, które szumnie zapowiadały rychły koniec BF BC2. Sam narazie nie zamierzam kupić BF3

PostNapisane: 30 wrz 2011, 21:39 

Moim zdaniem największa wada (odbiór subiektywny) są lagi wielkości pustyni Gobi. Ginę i dopiero widzę strzały w moją stronę. Te odblaski od lunety to jakaś porażka. Światło prawie jak z "taktycznej" latarki.

PostNapisane: 30 wrz 2011, 21:46 

Grievous94 napisał(a):
Moim zdaniem największa wada (odbiór subiektywny) są lagi wielkości pustyni Gobi. Ginę i dopiero widzę strzały w moją stronę. Te odblaski od lunety to jakaś porażka. Światło prawie jak z "taktycznej" latarki.

Bleh. Mam dziwne wrażenie, że "moim zdaniem" i subiektywność to jedno i to samo, więc troszkę ci masło maślane wyszło. Hm. Lagi wielkości pustyni Gobi, a płynność jakie ma rzędy? :P

Ale tak, żeby nie było OT... Moje odczucia po godzinie na OM są bardzo, bardzo pozytywne, tylko te lagi przeszkadzają w rozrywce. Fajnie przemyślana mapa, kilka niezłych spotów dla snajperów. Nie grałem na Caspianie, ale jak słyszę, że w 15 minut się 1/4 mapy nie da ogarnąć, to jestem w szoku. Nie przesadzili trochę z tą wielkością? Oczywiście nie oceniam dokładnie, bo na CB nie grałem, ale jednak.

A, no i jak się gra na zagranicznych serwerach to lagi są wielkości Gobi, na jakichś bliższych takie porównywalne co najwyżej z naszą Pustynią Błędowską... Ale gdzie ja się tam będę sprzeciwiał, jeszcze mi dostęp do BFa zabierzesz. :P

PostNapisane: 30 wrz 2011, 22:35 

Moze nie trzeba wchodzic na serwery w Afryce to lagow nie bedzie??

PostNapisane: 30 wrz 2011, 22:55 

Ja rowniez nie mam lagow na serwerach. Gram najczesciej na G4G i jest spoko.

PostNapisane: 30 wrz 2011, 23:48 

ja rownierz gram na G4G i nie mam lagow
jesli chodzi o plynnosc to hmmm niech sie panowie przy poprawianiu bledow wezna tez za optymalizacje bo gra jest swietna ino optymalizacja do kitu moim zdaniem w Auto mi pokazuje wszystko na Hight a FPS na Otwartej przestrzeni to max 31 zas juz w metro jest troche lepiej

PostNapisane: 1 paź 2011, 10:39 

Zna ktoś sposób na przestawienie chodzenia z w,s,a,d na strzałki ?

PostNapisane: 1 paź 2011, 10:57 

Keyyy napisał(a):
Grievous94 napisał(a):
. Nie grałem na Caspianie, ale jak słyszę, że w 15 minut się 1/4 mapy nie da ogarnąć, to jestem w szoku. Nie przesadzili trochę z tą wielkością? Oczywiście nie oceniam dokładnie, bo na CB nie grałem, ale jednak.

To przesada. Caspian Border ma wielkosc albo taka sama, albo odrobine mniejsza niz mapy conquest64 w BF2.

@Grievous94: to prawda, wyglada to dosc dziwnie, szczegolnie w metrze. Ale jak dla mnie jest to dobry pomysl - snajperzy (znowu) moga lezec, przez co sa bardziej wkurzajacy niz ci w BC2. Dzieki odbiciu swiatla w lunecie przynajmniej widac, gdzie sie pokampili, przez co albo latwo ich sciagnac, albo po chwili musza zmienic swoja pozycje.

PostNapisane: 1 paź 2011, 15:28 
Moderator forum

darekw napisał(a):
Zna ktoś sposób na przestawienie chodzenia z w,s,a,d na strzałki ?

W opcjach się nie da ? :]

PostNapisane: 1 paź 2011, 18:53 

Piospi ale w wersji finalnej chyba będzie można ?

PostNapisane: 1 paź 2011, 20:03 

Jasne ze tak

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2