Teraz jest 25 lis 2024, 00:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 23:11 

Przepraszamy bardzo ale w tej chwili piraci są nie przyjmowani. Każdego osobnika posiadającego wersję stadionową zapraszamy w piątki, od godziny 17.00, w sali numer 4, zaraz po pana prawej. Tak, tak, dokładnie ta, dokładnie ta na której drzwiach jest tabliczka "Proszę sie nie bać odgłosów z wewnątrz, to tylko z kuchni słychać głosy ostrzenia noży, i nie tylko, a te krzyki to tylko z telewizora. Wstęp tylko z wersją piracką". Dźwięków prosimy się nie obawiać, to nic, a ludzie wewnątrz to naprawdę najmilsza obsługa jaką pan spotka. A, i niech się pan nie przerazi tego, że posiadają kły, one są sztuczne, wie pan.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 23:13 

PoNcZeK napisał(a):
a tak propos tiger - to niebylo smieszne bo obrazilo w pewnym stopniu mnie :|

W pewnym stopniu obrażasz nas, zadając pytanie nie zgodne z rogulaminem foroom (założe się, że nawet nie wiesz o jego istnieniu, a to bardzo źle :evil: ), które wałkujemy po raz enty i za każdym razem kończy się tak samo....

So let's KILIM!!! :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 23:16 

NO DOBRA WIEM NIETLUMACCIE MI TEGO SETKI RAZY ROZUMIEM !!
a ja nie jestem pirat tylko od qmpla se wypaliles i propos - serio boty sa zdeczko glupie i zaczynam oszczedzac kase na BF1942 i mam nadzieje ze bedize JAzzzDA :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 00:15 

PoNcZeK napisał(a):
a ja nie jestem pirat tylko od qmpla se wypaliles i propos - serio boty sa zdeczko glupie i zaczynam oszczedzac kase na BF1942 i mam nadzieje ze bedize JAzzzDA :D

A wypalanie od kumpla to nie piractwo :?: :wink: Ale widzę, że przechodzisz na jasną stronę Bf'a co napewno zaowocuje ostrą "JAzzzDA :D" Do zobaczenia na serwie, oby jak najszybciej:D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2