Teraz jest 23 paź 2019, 11:21

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:38 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2010, 23:09
Posty: 16
1. Gdy zaczynam się kłaść lub wstawać gdy chcemy strzelać po prostu nie możemy. Chciałbym aby w czasie wstawania, kładzenia itp można było strzelać.
2. Zwiększyć moc snajperek przynajmniej do 2 strzałów z podstawowych broni ponieważ dużo razy miałem sytuacje że 2 nie wystarczały (w klatkę piersiową)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 13:50 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2010, 23:09
Posty: 16
-Ja na miejscu Dice dodałbym wchodzenie na coś np na trochę wyższy murek tak jak to było np w Mirror's Edge bardzo by to pomogło.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 15:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2009, 15:04
Posty: 332
Lokalizacja: Kutno
- wolniejsze nabijanie lvl (powinno byc cos jak w bf2) te stanowczo za szybko "leca" (8min z 31 na 32 lvl )
- dodatkowy klawisz odpowiedzialny za rozkladanie bipoda

_________________
Obrazek www.polishhussars.pl
szukaj serwera BF3 - [PH] Polish Hussars .pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 21:01 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2011, 20:15
Posty: 202
- Wybór noża powinien być gdzieś koło WSAD, bo raz zamiast dziabnąć kogoś rzuciłem do niego granat (który jest klawisz obok).
- Brak możliwości strzału z pozycji leżącej z wyrzutni rakiet/granatników.
- Można by zrobić tak, aby co drugi poziom była odblokowywana broń.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 21:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 kwi 2010, 20:07
Posty: 181
Nie wiem, czy ktoś do tego nawiązał, ale:

System odblokowywania pierdółek do broni jest nie do końca dobrze przemyślany. Różne celowniki itp. powinno się odblokowywać dla każdej klasy, nie broni. Odblokowywanie tego samego celownika dla każdej broni jest męczące. Nie tak wyobrażałem sobie "100 godzin na odblokowanie dodatków"...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2005, 22:32
Posty: 430
Lokalizacja: Gdańsk
suszin napisał(a):
- poprawienie wykrywania hitboxa "głowy" (niestety nadal jak strzelam w wystający czubeczek głowy to muszę wpakować w gościa 3 kule, gdzie powinien ginąć jednym strzałem w głowę)


Podziwiam, że potraficie tak ucelować w makówkę z tej trzęsącej się snajperki. Najlepiej to było w BF2 nic się nie trzęsło.

_________________
have a rest...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 10:36 
Offline

Dołączył(a): 15 wrz 2011, 22:45
Posty: 72
Pi3cyk napisał(a):
@armada

Dzieciakiem jesteś ty, nawet nie potrafisz się kulturalnie zachować.

Może jakiś warn dla niego? Ile może wyzywać bez konsekwencji?

@Topic

- Zmiana klawisza akceptacji reanimacji
- Możliwość kucnięcia z pozycji leżącej
- Brak animacji zabijania nożem w MP (za długo to trwa)
- Osłabienie zasięgu strzelb
- Normalne drużyny, to ja powinienem decydować z kim chce grać w drużynie
- Możliwość proszenia o apteczkę, amunicję, naprawę itd (jak w BF2)
- Jakiś normalny chat, taki jak w BF2
- Normalne łączenie się z serwerem, ustawienia (jak w BF2), Origin powinien chodzi jak Steam a sama gra powinna wyglądać jak BF2, chodzi mi o uruchamianie, ustawienia itd (jak normalna gra a nie jakaś flashówka!!!)


Ja nie wiem czy wy jestescie za tepi na ta gre czy co przeciez , mozliwosc kucania z pozycji lezacej jest mozliwe wystarczy ctrl takie trudne? Druzyny? mozesz grac z kim chcesz druzyny sa oznaczone literkami dolaczasz do kogo chcesz takie trudne? Nie znasz gry bo za pewne grales 10m a wypowiadasz sie w tym temacie, zacznij grac poznaj gre!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 10:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Człowieku jaki ty głupi jesteś :lol: nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz tuku :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 10:48 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2010, 23:09
Posty: 16
Może i wyjdę na idiotę ale pytanie można wybierać normalnie skład do jakiego się chce? Tak jak to było w przypadku BC2?

Co do tematu:
Wprowadzić wychylanie się.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 10:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
@up

Właśnie się nie da a ten osobnik armada23 jest i tak wszechwiedzący ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 11:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2010, 21:53
Posty: 201
Pi3cyk napisał(a):
@up

Właśnie się nie da a ten osobnik armada23 jest i tak wszechwiedzący ;)


On w ogóle jakiś dziwny jest, fighter jakiś ebany :shock:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 12:04 
Offline

Dołączył(a): 24 wrz 2011, 20:42
Posty: 7
Proponuje wstawic na ps3 tryb hardcore gdzie nie bedzie można uzywać aim asist.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 14:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 gru 2010, 11:18
Posty: 24
Mam pomysł na oznaczanie munduru, mianowicie pojawienie się opaski z flagą narodowości gracza na rękawie żołnierza.

Jeśli mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napisze ;)

pozdrawiam

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 14:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2011, 09:57
Posty: 32
Lokalizacja: Mogilno
Mundury powinny się różnić jak w BF2, co da Ci ta opaska? Mam się wpatrywać jaki ma kolor itd?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2011, 19:42 
Offline

Dołączył(a): 2 paź 2011, 19:33
Posty: 2
Mogli by usunąć czarny ekran po spawnowaniu się, bo wtedy nic nie widzimy a wrog maczas by nas zabić :cry:
suportt czyli dostawca amunicji (to ten co ma skrzynke z amunicja) móglby przyzywac helikopter lub samolot do innego gracza i brac amunicje jesli nie jesteśmy blisko jego 8)
NA mapce Operacja Metro niech zalataja te dziure na spawnie terro bo to glupio wyglonda i po bombie z samolotu otwozyc :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL