Teraz jest 29 wrz 2020, 16:24

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 wrz 2011, 21:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Hey, mam takie pytanko czy da się zmienić w BF3 nick np. na ten co mam a nie na ten co mam domyślnie w koncie, jeśli tak to gdzie
bo takiej opcji nie widzę :evil:

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2011, 21:50 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Nie ma na razie takiej opcji. Nie wiadomo też kiedy się pojawi.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 12:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Sokar44 napisał(a):
Nie ma na razie takiej opcji. Nie wiadomo też kiedy się pojawi.


A wiadomo czy KIEDYKOLWIEK sie pojawi? I czy to bedzie ze mozliwosc zmiany nicku jako ze do gry czy jako ze do konta ea?

btw. jak zmienic nazwe konta ea? Da sie bez pisania do ich supportu jakos?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2011, 23:53 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2011, 09:46
Posty: 12
@UP
Też się zainteresowałem zmianą EA ID w związku z czym napisałem do Centrum Pomocy Technicznej EA w tej sprawie. Dostałem taką oto odpowiedź:
"Niestety, w tej chwili nie obsługujemy zmiany EA id. Zmiana ta może spowodować błędy na koncie/serwerach, które mogłyby uniemożliwić odtwarzanie niektórych gier, które są aktualnie aktywne na pana koncie.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Rejestracja gry jest ograniczona do jednego konta i nie podlega przeniesieniu.
Raz zarejestrowany klucz nie można przenieść na inne konto EA."


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 12:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 wrz 2009, 10:22
Posty: 142
A jak z TAG'iem klanowym?

_________________
The Ghost Division Dołacz do nas!
TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 18:34 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 lut 2005, 17:14
Posty: 1116
Lokalizacja: Poznań
Konrad102 napisał(a):
A jak z TAG'iem klanowym?


Jest miejsce na wpisanie taga ale tylko 4 czy 5 znaków

_________________
Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia, porażka na nie nie pozwala.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2011, 23:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2009, 17:45
Posty: 585
Lokalizacja: 52.211975N ,21.020908E
Niestety TAG jest tylko na 4 znaki :(

_________________
United Legions


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2011, 10:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2005, 18:46
Posty: 989
Lokalizacja: \/\//\\/\//\
Lol no będę grał z nickiem z konta EA? Jaki ja mam nick to az wstyd się pokazać xd. Założę chyba nowe konto ^^

_________________
"Kłótnia na forum jest jak uczestnictwo w
Paraolimpiadzie - Może i wygrałeś, co nadal
nie zmienia faktu, że jesteś niedorozwinięty. "


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL