Teraz jest 12 gru 2024, 18:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 39  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 paź 2011, 22:27 

Zauwazyliście że są serwery na 128 osób ? jakiś test póki co można na nich grac

PostNapisane: 2 paź 2011, 00:21 

Po jednym dniu próby grania w to: "Nie chce mi się rozpisywać ale tego CSa... to ja pi....." Jak nie będzie czołgów i samolotów to nie ma sensu... bo na razie to mamy CSa w ładnej grafice i nic po za tym.

PostNapisane: 2 paź 2011, 08:38 

wszyscy zdrowi w domu? przeciez to jest beta i do tego mapa z piechotą chcesz jezdzić po metrze czolgiem czy latac jetem?

PostNapisane: 2 paź 2011, 09:05 

Groszek3210 napisał(a):
Zauwazyliście że są serwery na 128 osób ? jakiś test póki co można na nich grac

W csa grałeś?

PostNapisane: 2 paź 2011, 10:36 

Można już zgłosić pierwszego cheatera. Oczywiście serwer RU. Gość siedzi sobie supportem w jednym miejscu w krzakach koło assetu A i jego aimbot kosi wszystko, co tylko wychyli się ze spawnu US. Dzieli nas kilkadziesiąt metrów i dwie linie krzaków + krzak , który okupuje cziter, wystarczy się wychylić na linię strzału i seria w nos w ułamku sekundy.

Jak to się dzieje, że studia wydają dziesiątki milionów dolarów na zrobienie gry , a nie potrafią zablokować używania tak prostych cheatów jak aimbot?

PostNapisane: 2 paź 2011, 10:38 

clashh napisał(a):
Można już zgłosić pierwszego cheatera. Oczywiście serwer RU. Gość siedzi sobie supportem w jednym miejscu w krzakach koło assetu A i jego aimbot kosi wszystko, co tylko wychyli się ze spawnu US. Dzieli nas kilkadziesiąt metrów i dwie linie krzaków + krzak , który okupuje cziter, wystarczy się wychylić na linię strzału i seria w nos w ułamku sekundy.

Jak to się dzieje, że studia wydają dziesiątki milionów dolarów na zrobienie gry , a nie potrafią zablokować używania tak prostych cheatów jak aimbot?

Bo to Rosja jest, tam jest inne załamanie czaso-przestrzeni :lol:

PostNapisane: 2 paź 2011, 12:56 

clashh napisał(a):

Jak ja się cieszę,że nie muszę grać na PC :lol:

PostNapisane: 2 paź 2011, 17:20 

Siemka.
Krótko i na temat:
Dla prawdziwego, wiernego fana serii BF, BF3 BETA to straszna lipa. Rozumiem, że komuś kto nie grał w BF2 czy BC2, może się podobać. Jedyne pocieszenie, to takie, że to tylko testowa wersja. Może w full będzie lepiej. Chociaż osobiście moje nadzieje są mizerne. Szkoda.

PostNapisane: 2 paź 2011, 18:50 

Może za krótko grałem w moda do 1942 nazywanego BF2, bo nie bardzo łapię w czym BF2 przewyższa betę trójki. Stosem wciąż nie usuniętych bugów i glitchy? Tyle się narzeka na "high damage models" z trójki - a spapranych hitboxów i podkręcanych configów nikt już nie pamięta? BC2 natomiast była fajna ale oczekiwano po niej więcej. Po tygodniu najdalej się nudziła.

PostNapisane: 2 paź 2011, 19:21 

Co do Ruskich to wiemy ,że na 10 grających , 11 oszukuje :D. Co do BETY to mieszane mam uczucia.Wiem że chcieli zrobić kontynuację BF2 A nie BC , no ale chociaż klawiszologie mogli zostawić z BC , bo człowiek się przyzwyczaił.Miejmy nadzieję ,że finalny produkt o niebo lepszy od bety.Poczekamy zobaczymy.A co do grafy to trochę leci plastikiem ala PS3 lub X360(subiektywne odczucie )

PostNapisane: 2 paź 2011, 19:31 

Jak dla mnie gra ZAJEBISTA ale zdarzaja sie bledy bo to beta. Wg mnie zrobili fantastyczna gre i brawa dla nich. Wam to dać tylko mapy do BF2 i jestescie zadowoleni :/

PostNapisane: 2 paź 2011, 20:45 

popolupo napisał(a):
Co do BETY to mieszane mam uczucia.Wiem że chcieli zrobić kontynuację BF2 A nie BC....

I tu ja bym się kłócił, bo (przynajmniej po operacji metro) bardziej mi tu zalatuje BC3 niż BF3

...

PostNapisane: 2 paź 2011, 21:59 

artij1 napisał(a):
popolupo napisał(a):
Co do BETY to mieszane mam uczucia.Wiem że chcieli zrobić kontynuację BF2 A nie BC....

I tu ja bym się kłócił, bo (przynajmniej po operacji metro) bardziej mi tu zalatuje BC3 niż BF3

Co nie zmienia faktu, że gram jest zarabista. Mam 20-25 FPS na LOW a i tak ją uwielbiam wiec nie moze byc do bani ;D

PostNapisane: 2 paź 2011, 23:54 

Czasami sie zastanawiam czy poniektórym do szczęścia potrzeba chyba tylko nap.............nia z karabinu przed siebie.Beta w całej swej okazałości jest jedna wielką k....ą dlatego że wstawili półprodukt który teoretycznie jest już dawno poprawiony oszlifowany i gotowy do tłoczenia na płytki dla casuali.To po co jest beta skoro Oni i tak wiedzą lepiej co ludzi będzie rajcować i co widać rajcuje,miliony blaszek,baretek spinek i h... wie jeszcze czego,potem tysiac unlocków a team play jak leży i kwiczy na tej mapie tak leży.Co niby miała dać nam beta? wg mnie powinno się na tym etapie posłuchać graczy że bugi,strzały z dupy,zgony z pod ziemi,kamienie przepuszczajace kule i wiele innych niedomagań ale skoro wiedzą lepiej to pewnie wypuszczą wszystko poprawione tylko po co nam wcisnęli taki gniot.Na mapkę mam popatrzeć??oczojebna jak nie wiem co,jakby tak wyglądał park przed moim oknem to wiedziałbym że już po III wojnie światowej.
Tak naprawdę to na siłę marketingowo wciskany jest klon BC2 w wersji niby BF2,ale tez 90% obecnie grajacych to ludziki zaczynajace od BC więc faktycznie musimy się z tym pogodzić że idzie nowe :).

PostNapisane: 3 paź 2011, 00:43 

stg.Olo napisał(a):
.To po co jest beta skoro Oni i tak wiedzą lepiej co ludzi będzie rajcować i co widać rajcuje,miliony blaszek,baretek spinek i h... wie jeszcze czego,potem tysiac unlocków

Przykro mi, ale w wiekszosci wypadkow to wlasnie utrzymuje graczy przy grze. Cos do zdobywania. Cos jak fenomen diablo - tam tez robisz ciagle to samo, bo zaraz wbijesz kolejny poziom i bedziesz mial kilka punktow do statystyk i nowa umiejetnosc albo nowy przedmiot. Tutaj, oprocz rozgrywki, ludzie czekaja na nowa bron, jakis dodatek do tych juz zdobytych.

stg.Olo napisał(a):
a team play jak leży i kwiczy na tej mapie tak leży

Ale przeciez teamplay jest wynikiem dzialan graczy, a nie tworcow gry. Gracze do dupy, to i teamplayu nie ma. Nie da sie tego wymusic. Jedyne, co DICE spsulo, jest chory system squadow, a mianowicie niemoznosc wybrania tego, w ktorym sie gra - co ma byc poprawione.

stg.Olo napisał(a):
Co niby miała dać nam beta?

Zapewne ma sprawdzic to, jak gra dziala na tysiacach roznorodnych komputerow. Dzieki temu w patchu po premierze bedzie ulepszona plynnosc gry. Tego sie nie da sprawdzic w studio ani w zamknietej becie.

stg.Olo napisał(a):
wg mnie powinno się na tym etapie posłuchać graczy że bugi,strzały z dupy,zgony z pod ziemi,kamienie przepuszczajace kule i wiele innych niedomagań ale skoro wiedzą lepiej to pewnie wypuszczą wszystko poprawione tylko po co nam wcisnęli taki gniot.

Ale przeciez to oni robia, chociazby poprzez ostatnie poprawki serwerowe. Plus dla nich, bo mogli to poprawic dopiero w wersji release.

stg.Olo napisał(a):
Tak naprawdę to na siłę marketingowo wciskany jest klon BC2 w wersji niby BF2,ale tez 90% obecnie grajacych to ludziki zaczynajace od BC więc faktycznie musimy się z tym pogodzić że idzie nowe :).

Juz nie robmy z tego BF2 takiego mitu. Beta rozni sie od tej gry duzo, poniewaz jest inny tryb i mapa infantry only. Tak naprawde niektorzy chcieliby ponownego wydania BF2 w nowym pudelku. Gra ta jest przedstawiana jako taki ideal, a nikt chyba nie raczy pamietac, ze do dzisiaj ma wiele smiesznych bledow, m.in zrzucanie setek samochodow z nieba, wyskakiwanie i wsiadanie do lecacego samolotu, skopane hitboxy, dym wydobywajacy sie z ludzi po strzale, celowanie przy wykorzystaniu kropki na monitorze itd. itp.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 39  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2