Teraz jest 12 gru 2024, 15:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 paź 2011, 08:27 

Powiedzmy sobie szczerze, jakiej gry by nie zrobili to i tak by było to co jest teraz, że gra podobna do Bc, cod, że nie ma nic wspólnego z bf2 itd. Niestety Bf2 był i jest tylko jeden, czasy się zmieniły i gry się zmieniły. Nowe technologie i rozwiązania wchodzą w życie i trzeba się do tego przyzwyczaić. Poza tym myślę że uznanie bf2 za taki wzór wynika bardziej z sentymentu do niej. Takie jest moje zdanie :)

PostNapisane: 3 paź 2011, 08:49 

Mnie się podoba, że jest uporządkowany system dodatków do broni i perków w przeciwieństwie do BC 2, do każdej broni można bez obawy dołączyć celownik.

PostNapisane: 3 paź 2011, 10:56 

popolupo napisał(a):
do grafy to trochę leci plastikiem ala PS3 lub X360(subiektywne odczucie )

Coś za coś, trzeba było zejść z jakości, by i konsolowcy mogli kupić i dać twórcom zarobić. Spory to jest przecież rynek.

PostNapisane: 3 paź 2011, 11:43 

@up

Wydaje mi się że dali taką bete aby pokazać wszystkim co naprawili w finalnej wersji (a co nie bo to jest normalne że wszystkiego nie naprawią). Po premierze góra miesiąc i będzie patch, jak to mawia mój kumpel "BF bez patcha to nie BF"

PostNapisane: 3 paź 2011, 12:01 
Redaktor Battlefield.pl

ashlon napisał(a):
stg.Olo napisał(a):
a team play jak leży i kwiczy na tej mapie tak leży

Ale przeciez teamplay jest wynikiem dzialan graczy, a nie tworcow gry. Gracze do dupy, to i teamplayu nie ma. Nie da sie tego wymusic. Jedyne, co DICE spsulo, jest chory system squadow, a mianowicie niemoznosc wybrania tego, w ktorym sie gra - co ma byc poprawione.

Na razie oficjalne stanowisko jest takie, że system składów będzie wyglądał tak jak teraz - chociaż po dużym sprzeciwie graczy na forum EA może się to zmienić.

ashlon napisał(a):
stg.Olo napisał(a):
wg mnie powinno się na tym etapie posłuchać graczy że bugi,strzały z dupy,zgony z pod ziemi,kamienie przepuszczajace kule i wiele innych niedomagań ale skoro wiedzą lepiej to pewnie wypuszczą wszystko poprawione tylko po co nam wcisnęli taki gniot.

Ale przeciez to oni robia, chociazby poprzez ostatnie poprawki serwerowe. Plus dla nich, bo mogli to poprawic dopiero w wersji release.

Wszystkiego nie dają dla bety. Ostatnio zh1nto z rozbrajającą szczerością napisał m/w coś takiego "Jesteśmy świadomi błędu z zapadaniem się pod ziemię i przygotowaliśmy już na niego poprawkę, ale na czas bety po prostu zablokujemy możliwość deformowania terenu".

ashlon napisał(a):
stg.Olo napisał(a):
Tak naprawdę to na siłę marketingowo wciskany jest klon BC2 w wersji niby BF2,ale tez 90% obecnie grajacych to ludziki zaczynajace od BC więc faktycznie musimy się z tym pogodzić że idzie nowe :).

Juz nie robmy z tego BF2 takiego mitu. Beta rozni sie od tej gry duzo, poniewaz jest inny tryb i mapa infantry only. Tak naprawde niektorzy chcieliby ponownego wydania BF2 w nowym pudelku. Gra ta jest przedstawiana jako taki ideal, a nikt chyba nie raczy pamietac, ze do dzisiaj ma wiele smiesznych bledow, m.in zrzucanie setek samochodow z nieba, wyskakiwanie i wsiadanie do lecacego samolotu, skopane hitboxy, dym wydobywajacy sie z ludzi po strzale, celowanie przy wykorzystaniu kropki na monitorze itd. itp.

Coś lewa ta lista. Setki samochodów z nieba już dawno zniknęły, kropka na monitorze (cheat?) czy wsiadanie do samolotu w powietrzu też do mnie nie przemawiają jako jakiś rażący bug.

@down Pierwszy filmik z nieaktualnej wersji gry i niemający się nijak do spadania pod ziemię i strzelanie przez skały z BF3 ale nice try :mrgreen:

I'm as cold as the cold wind blows

Ostatnio edytowano 3 paź 2011, 14:49 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 3 paź 2011, 14:07 

_Dominiko_PL napisał(a):
Coś lewa ta lista. Setki samochodów z nieba już dawno zniknęły, kropka na monitorze (cheat?) czy wsiadanie do samolotu w powietrzu też do mnie nie przemawiają jako jakiś rażący bug.

No to prosze bardzo - bugi z modelami, a takze bronia na kapiszony:

http://www.youtube.com/watch?v=YNNlleaBtfA

Tu z kolei inny zabawny blad :

http://www.youtube.com/watch?v=JCLb8mwX ... re=related

Nawet gry wypuszczane wciaz na tym samym silniku (CoD 4 - mw2 - BO) maja wiele smiesznych bledow, przyklad :

http://www.youtube.com/watch?v=grcgPdrexCQ

Takze nie ma co od razu narzekac, po to jest beta, zeby wylapac jak najwiecej bledow.

PostNapisane: 3 paź 2011, 15:27 

Nie moge grać w bete bo nie moge sobie klawiszy ustawic, wiec mam jedno pytanie. Snajper świeci jak latarnia tylko jak robi zooma?

PostNapisane: 3 paź 2011, 15:52 

to nie snajper sie swieci, tylko ma latarke, moze miec w pistolecie, lub w glownej broni, co oslepia wroga, i nie tylko snajper, ale kazda postac moze posiadac latarke.

PostNapisane: 3 paź 2011, 16:16 

tomaszsz napisał(a):
to nie snajper sie swieci, tylko ma latarke, moze miec w pistolecie, lub w glownej broni, co oslepia wroga, i nie tylko snajper, ale kazda postac moze posiadac latarke.

To chyba za mało grałeś.
Ja zagrałem tylko z może 2 rundy ale wiem że jest to taki trik "anty-kamperski" tylko nie jestem pewien czy ta luneta świeci się tylko jak jej używamy, czy po prostu jak biegamy z karabinem czy tylko pod słońce.

PostNapisane: 3 paź 2011, 16:47 

Tylko pod pewnym kątem to widać. Specjalnie z kumplem sprawdzalismy ;]
Takze jak sie rozglada koles z krzaków to tylko wam błyśnie luneta ;]

PostNapisane: 3 paź 2011, 18:31 

A widać błysk także jak gościu nie celuje z lunety? Mogliby zmniejszyć ten błysk, bo on jakoś tak dziwnie rozchodzi się w poziomie :).

PostNapisane: 3 paź 2011, 19:12 

Błysk/odblask widać dość dziwnie i tylko gdy stoi się w polu widzenia lunety. Moim zdaniem jest zbyt mocny.

PostNapisane: 3 paź 2011, 19:39 

Jak dla mnie w sam raz, szczegolnie w trybie HC - bez kill cama ciezko bedzie wypatrzec snajpera zaczajonego w krzakach. Teraz przynajmniej mamy "mala podpowiedz".

PostNapisane: 3 paź 2011, 19:57 

Nadal jednak nie wiem czy odblask jest zawsze jak mam snajperke w łapie czy tylko wtedy gdy robie zoom?

PostNapisane: 3 paź 2011, 20:10 

Wydaje mi się że tylko przy celowaniu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2