Niedługo wrzucę filmik, który oznaczę numerem 10 lub 11 - jeszcze nie wiem bo jest jeszcze w surowej wersji.
Jeśli ten się wam nie spodoba to albo ta osoba jest zwykłym troll'em, albo nic jej nie zadowala, albo jest niepoczytalna.
Pomijam fakt, że moje filmiki nie są w jakości 1080p. Dla PeCetowca jest łatwo bo ma darmowego frapsa. Ja bym musiał wyskoczyć z około 900zł.
Niestety obecnie nie jestem w stanie, tym bardziej, że wolę kupić coś mojej córeczce.
Będzie to gameplay, w którym udało mi się dołączyć do znajomego tak, że mogliśmy ze sobą rozmawiać przez headseta. Odkryłem jak to osiągnąć i chętnie się tym podzielę:
- spamujesz w meny "X" na znajomego, do którego chcesz dołączyć ( X - join)
- jeśli nam się uda dołączyć do tej samej drużyny to jest już połowa sukcesu (często wrzuca po drugiej stronie)
- teraz opuszczamy squad i próbujemy trafić na tek, w którym jest nasz znajomy. Ten proces może potrwać nawet kilka gier zważywszy na fakt, że w zasadzie nieustannie dodaje do tego samego squadu
Tak czy siak będę się starać grać ekstremalnie ofensywnie z nastawieniem na objective (strona atakująca)
Brinie:
- moje ulubione UMP-45
- niedawno "odkryte" 870MCS
Klasy:
- Recon
- Support
Niestety przegraliśmy tę grę. Nie lubię przegrywać, ale morał z tego gameplay'u jest taki że to nie CoD - samemu się nie wygra
Jeśli to co się dowiedziałem jest prawdą, a mianowicie że będzie można odtworzyć 5 swoich poprzednich gier (coś ala theater mode z BO), to można się spodziewać poprawy jakości moich filmików.
Mówię to dlatego, że bardzo bym chciał dzielić się moimi filmikami z innymi (więcej subskrypcji)
Chciałbym mieć 1 prośbę:
Jeśli komuś spodoba się jakiś mój filmik to czy mógł by kliknąć "like" i ewentualnie napisać co się spodobało?
Jeśli się komuś nie spodobało to zamiast klikać "dizlike" niech mi napisze co się nie podoba.
Ska ta prośba? Nie wiem jak to dokładnie działa, ale zwyczajnie chciałbym żeby większa ilość osób mogła znaleźć moje filmiki. "like" w tym pomaga, a "dislike" przeciwnie
Chodzi mi o to, że czasami mam wrażenie, że ludzie bezmyślnie klikają "like" na naprawdę słabiuutki filmik tylko dlatego, że to kanał "machinima" więc wypada, a w tym samym momencie klikają "dislike" tylko dlatego, że ktoś nie ma rzeszy widzów nawet jak sam filmik jest "epicki"
Na koniec chciałbym polecić kanał:
redhamuSLA
http://www.youtube.com/user/redhamuSLAMyślę, ze ma super filmiki jak i komentarz