Teraz jest 12 gru 2024, 16:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 39  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 paź 2011, 20:12 

Odblask pojawia się tylko przy celowaniu i jest widoczny pod niedużym kątem.
Poza tym nie każda luneta odbija światło, jak zamontujemy x4 na snajperce to już nie ma odblasku.
Dla mnie to jest jakaś porażka i nieporozumienie.

Second Lieutenant III - youtube

PostNapisane: 3 paź 2011, 21:24 

Szczerze to dla mnie też... wystarczyłyby smugi po kuli.

PostNapisane: 3 paź 2011, 22:39 

Bardzo dobra sprawa te odbicia. Z cala pewnoscia zniweluje liczbe kamperow na mapie. Siedzacych , robiacych pod siebie pseudo snajperow.
Jak sie odblaski nie podobaja to ruszta dupska w gore i na front.

PostNapisane: 3 paź 2011, 22:42 

Mondello napisał(a):
Bardzo dobra sprawa te odbicia. Z cala pewnoscia zniweluje liczbe kamperow na mapie. Siedzacych , robiacych pod siebie pseudo snajperow.
Jak sie odblaski nie podobaja to ruszta dupska w gore i na front.

Ja i tak pewnie będę latał Supportem albo Inżynierem :D, to i tak wychodzę na plus.

PostNapisane: 4 paź 2011, 06:41 

No ja tak samo ;D
A co do smug po kulach to nastepny efekt do wyliczenia przez karte, już wole te odbłyski bo tyle zasobów nie żrą ;D

PostNapisane: 4 paź 2011, 09:28 

Wyobrażacie sobie snajpera leżącego w krzakach i brak kill cam??? Jakaś podpowiedź powinna być! Jestem graczem konsolowym i tam nie ma możliwości ograniczenia liczby snajperów, można grać w trybie normalnym lub w trybie hardcore i z tym trzeba się pogodzić. Żeby mieć potwierdzenie tego co mam napisane powiem że mam także wersje BC2 na PC i z przykrością stwierdzam że pisanie o graczach konsolowych i nazywanie ich kamperami mija się z prawdą, grając na PC 90% moich zgonów było spowodowanych przez medyka siedzącego w krzakach i nie ruszającego się z miejsca. Oczywiście na konsolach także trafiają się takie osoby, ale mam wrażenie że nie w takiej ilości jak na PC. Wiem że teraz poleci pewnie lawina postów typu co ty ...., chyba się z ... na łby pozamieniałem, ale jest to moje subiektywne odczucie, nie zaczerpnięte z filmików czy innych opinii, sprawdzone własnoręcznie. Jeżeli takie posty się pojawią to proszę aby osoby je piszące miały doświadczenie w graniu na konsoli i PC - tak jak ja, a nie że grałem raz u kolegi i.....

PostNapisane: 4 paź 2011, 14:01 

Hejterzy nie mają kolegów - Haters gonna hate.

PostNapisane: 4 paź 2011, 17:56 

AzazelPL85 napisał(a):
Wyobrażacie sobie snajpera leżącego w krzakach i brak kill cam??? Jakaś podpowiedź powinna być!

CO może powinna być nad nim taka wielka strzałka "tutaj jestem"? Bez jaj, wystarczy już, że luneta świeci się jak psu ja... To w zupełności wystarczy.

PostNapisane: 4 paź 2011, 20:33 

XerxesPL napisał(a):

Nie wiem czy "Haters gonna hate" ale wiem że dokładnie jebie mnie zdanie konsolowców.
To ma być następca BF2 a nie jest, to jest następca BC2 i tyle w tym temacie.
Preorder juz wycofany, choć i tak pewnie kupie podstawkę w mediamarkt, choć by z przyzwyczajenia.

Second Lieutenant III - youtube

PostNapisane: 4 paź 2011, 20:51 

Sodowy napisał(a):
XerxesPL napisał(a):

Nie wiem czy "Haters gonna hate" ale wiem że dokładnie jebie mnie zdanie konsolowców.
To ma być następca BF2 a nie jest, to jest następca BC2 i tyle w tym temacie.
Preorder juz wycofany, choć i tak pewnie kupie podstawkę w mediamarkt, choć by z przyzwyczajenia.

Widzę, że kolega podziela moje zdanie, niestety BF 3 coraz bardziej wydaje się być niewypałem, zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=133&t=39148

PostNapisane: 5 paź 2011, 05:47 

Swiecaca luneta to nie swiecaca luneta, tylko latarka ktora oslepia nas, do snajperki moze byc dodatek laserowy, lub latarka ktora oslepia kompletnie przeciwnika z bliska, lub swieci sie jakis tam pkt troche dalej jesli bedzie na was celowal,
Plus jest taki ze gdy ma was na celowniku i gdy spojrzycie na przeciwnika, to zobaczycie jedynie biale swiatelko w oddali, i nie bedziesz wiedzial dokladnie gdzie jest jest glowa, trudniej w niego ucelowac,
Za to laser, oslepia nawet z daleka jesli najedziemy komus na twarz (bedziemy mieli czerwony obraz)
Wiec prosze skonczcie z ta teoria ze swiatlo sie odbija od lunety

PostNapisane: 5 paź 2011, 06:42 

Przeciez mowie ze z kumplem sprawdzaliśmy i luneta mu się świeciła a nie latarka. Chyba wie co montował na karabin ;|

PostNapisane: 5 paź 2011, 07:26 

tomaszsz napisał(a):
Swiecaca luneta to nie swiecaca luneta, tylko latarka ktora oslepia nas, do snajperki moze byc dodatek laserowy, lub latarka ktora oslepia kompletnie przeciwnika z bliska, lub swieci sie jakis tam pkt troche dalej jesli bedzie na was celowal,
Plus jest taki ze gdy ma was na celowniku i gdy spojrzycie na przeciwnika, to zobaczycie jedynie biale swiatelko w oddali, i nie bedziesz wiedzial dokladnie gdzie jest jest glowa, trudniej w niego ucelowac,
Za to laser, oslepia nawet z daleka jesli najedziemy komus na twarz (bedziemy mieli czerwony obraz)
Wiec prosze skonczcie z ta teoria ze swiatlo sie odbija od lunety

Glupoty wygadujesz, jest blysk lunety i jezeli nie odrozniasz go od blysku latarki to wspolczuje.. =)

PostNapisane: 5 paź 2011, 07:27 

Co za ściemy, latarka swoją drogą a pod lunety odbija się blask słońca samo dice o tym mówiło

PostNapisane: 5 paź 2011, 13:48 

Tanie sztuczki :) teraz każdy lata z latarką albo podczepionym laserkiem...
Jeśli będę tego używał-to jedynie laserek :mrgreen: latara to zwykły tani chwyt... prosty frag i tyle :evil:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 39  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2