Battlefield 3, cóż...Wystarczyło by napisać iż wydałem 2000zł dwa dni temu, by grać na ultra z stałym fps'em...Lecz to będzie za mało. Gra ma świetny dynamizm walki, pierwsza gra gdzie granie supportem ma sens - kładziesz ogień, wróg pod suppresem gówno widzi, obraz się kosmicznie rozmazuje, twoja ekipa spokojnie może rushować - niestety, ktoś wyżej pisał...dzieciaki quake edition tego nie pojmują, dlatego będę szukał dobrego klanu, albo teamu do gry.
Sama oprawa graficzna jest zadowalająca, nie powala niestety, mam wrażenie że nawet crysis 2 wyglądał lepiej, ale samą mechaniką bfik nadrabia.
Płacze o leżenie w grze nie mają prawa bytu, jest cooldown podczas padania na ziemie, pamiętacie BF2? Dive i strzał? Tu tego nie uraczymy co jest wieeeeeeeeeeelkim plusem.
Modele broni wyglądają świetnie, niestety sam model ich celności i obrażeń pozostawia wiele do życzenia, ALEEEEEEEEEE jest lepiej niż w BF2 czy BC2.
Battlelog - jest lepszy niż przeglądarka serwerów w BFBC2, ale to jednak nie to czego oczekiwałem. Jednakże ujdzie.
Grałem na Caspianie, powiem tak - Nie wyobrażam sobie by te samoloty latały na tej mapie szybciej, jest ona za mała na to, a nie mogli wydać gry na PCty kombajny. Pamiętajcie że nie wszystkich stać na wydanie kafla kasy na modernizacje PCta lub jego zmianę, musieli myśleć o wszystkich, co im wyszło bo gra działa na 2rdzeniówkach wystarczająco dobrze by grać ( wiem z doświadczenia ).
Podsumujmy!
Zamawiam pełną wersję gry
DziękujęPlusy:- Doskonała oprawa audiowizualna
- świetna mechanika strzelania
- animacje na 6+
- świetna dynamika, brak miejsca dla dzieci z adhd
- gra ma duży potencjał taktyczny, wystarczy mieć dobry team
- i wieeele więcej.
Minusy:- Beta, niestety masa bugów.
- Problemy z wejściem na serwer.
- Przekłamania graficzne.