Teraz jest 18 sie 2019, 13:42

Strefa czasowa: UTC + 2




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 paź 2011, 20:36 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2007, 14:05
Posty: 141
Hej wszystkim, mam drobny problem. Otóż podczas gry, obraz czasem na mikrosekundy mignie mi zielonawym kolorem, problem występuje tylko w BF3 beta, kumpel ma podobnie, ale kolor mignięcia jest inny :-x Ponadto, gra czasem szarpnie, chociażby gdy przykładam lunetę do oka PPM. Jakieś pomysły?

Moja konfiguracja to:

GF GTX 460 1gb DDR5 Gold Pipe version - kręcona stabilnie.
Phenom II X4 955 - Stabilne OC 4,4 GHZ
4gb DDR3 1333 Ramu.

Generalnie zero problemów z płynnością jako sam BF, stałe 50 - 60 klatek bez względu na miejsce na High/Ultra.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 21:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
Właśnie mam ten sam problem. Nie mam pojęcia od czego to może być, próbowałem zmianę ustawień graficznych i nic.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 21:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Problem bety, nie jest to wina sprzętu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 22:24 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2007, 14:05
Posty: 141
Generalnei :F gra czasem działa płynnie, czasem się muli/tnie. A mój PC nie ma prawa jej nie uciągnąć...eh oby tylko w becie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 paź 2011, 23:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2007, 12:05
Posty: 1075
Lokalizacja: Bydgoszcz
A co do problemów z obrazem, ma ktoś jeszcze problem typu, że po odrodzeniu, obraz zmienia kolorystykę (szczególnie na taką niebieskawą barwę)?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 00:12 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2007, 14:05
Posty: 141
Wciśnij ESC dwa razy (wejdź i wyjdź z menu gry) Pomaga w 100% ;-)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 paź 2011, 18:48 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2007, 14:05
Posty: 141
To może wydawać się śmieszne ;) Dziś kupiłem drugą kostkę ramu ( dual channel 2x 4gb 1333 teraz ) I gra działa super płynnie, postanowiłem wyciągnąć ram, i problemy powróciły. Przypuszczam że gra ma problem z indeksowaniem...Mimo że nie potrzebuje tak dużej ilości pamięci.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL