Widzę, że w temacie o myśliwcach jest to co zwykle, czyli: "ech kiedyś to były czasy BF2 i jety" (odpowiedź: to graj w BF2). "ech w BF4 będziemy odblokowywać nogi żołnierza" (odpowiedź: to będziesz mieć co do roboty w tej grze). Nie wyobrażam sobie gry ze wszystkimi rakietami od początku - pchanie się do myśliwców byłoby jeszcze większe bo rakiety powietrze-ziemia z tego co widziałem na YT mocno czyszczą pole bitwy, a tak będzie grać nimi gracz który faktycznie poświęcił myśliwcom te kilka godzin. Chyba już wyczerpaliśmy tematy ostatnich trzech stron
Dobra, a teraz trochę konkretów. Wczoraj na koniec chciałem wypróbować te myśliwce i...poczułem powołanie. Oczywiście na początku nie wiedziałem czym dokładnie to sterować, ale po kilku minutach ogarnąłem (nie grałem w BF2, bo wtedy byłem "Codowy"). Na tych naukach odblokowałem stealth i flary, a do rakiety miałem dosłownie jedną rundę, więc jak widać nawet noob może ogarnąć i szybko odblokować rzeczy. Pytanie tylko co do sterowania: grałem klawą+mysz, ale moja mycha to już dość stary Razer Diamondback (nawet nie ten 3G, tylko starszy 1600DPI) - no i strasznie się męczyłem momentami nie mogąc wyrobić ruchami myszki. To przez słabą mychę, czy w pełnej wersji wprowadzą jakieś ustawienie czułości pod pojazdy?