Teraz jest 12 gru 2024, 06:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 paź 2011, 13:25 

Słuchaj chłopczyku "G" wiesz o mnie więc nie próbuj na siłę generować "sprzeczki" i masz problem z czytaniem. Napisałem, ze są gry na PS3 co obsługują 1080p. Czy pisałem coś o B3?
Zaskakujące jest to, że mali chłopcy jak ty bardzo często próbują zniżyć kogoś do swojego poziomu bo wiedzą, że wygrają doświadczeniem. Moja córka ma więcej rozumu jak ty. Przynajmniej wiem kot dał dislike trollu
Nie bronie SONY zwłaszcza po ostatnich incydentach
Mi chodzi jedynie o fakt, że ZAWSZE jak ktoś pokaże gameplay gdzie "wymiata" to inni wypadają blado. Przykład:
Enigma
Koleś jest po prostu dobry, ale momentami człowiek myśli "lol jak oni go jeszcze nie ubili, biegają tylko w tę i we w tę"

A pierwszy fragment mojego montażu jest stąd:
Full gameplay

Trzeba mieć na uwadze fakt, że musiałem sobie wypracować pewne pozycje jak we fragmencie PO shotgunie

PostNapisane: 22 paź 2011, 13:37 
Zbanowany

no dobra i ktory ma dluzszego?

montaz jak montaz, wystarczylo go dodac do tematu: viewtopic.php?f=133&t=37811 nie ma o czym sie rozwodzic

i z laski swojej panie autorze, przestan pan, obrazac osoby wypowiadajace sie w tym topiku

PostNapisane: 22 paź 2011, 14:33 

Carrioner napisał(a):
Co do rozdzielczości to na PS# jest 1080p chlopczyku. Różnica jest taka, że najpierw trzeba kupić "Hauppauge HD-PVR", a na PC masz DARMOWEGO frapsa.

Nie chodzi mi o zachodzenie przeciwnika. Gram już od kilkunastu lat w różne Mp, ale nie widziałem tego typu zachowań.
Mylisz się, FRAPS nie jest darmowy :wink:

Cytat ze strony producenta:
"Capture Your Finest Gaming Moments With Fraps For Only $37!"

PostNapisane: 22 paź 2011, 18:21 

@[Yossarian]
Radzę przeczytać kto kogo zaczął obrażać.

@Satyr
i zaraz mi powiesz, że kupiłeś albo że ludzie nie korzystają z "krakowanych" wersji ;) "Hauppauge HD-PVR" kosztuje "troszkę" więcej bo jakieś 200$, ale spoko niedługo powinienem nabyć :)
No ja takie "zachowania" widziałem nie raz oglądając różne gameplaye z PC nie tylko BC2 również CoD'owe. Wiesz no... Jak nie ma komunikacji to różnie bywa. Na 3 parze objective'ów ludzie spodziewają się ostrzału z przodu ewentualnie z tego korytarza, a nie ze chodów na których dopiero co byli. Sam jak atakowałem stojąc tam dostałem kosę. Było tam ze mną jeszcze z 3-4 kolesi, ale żaden z mojego składu więc na darmo mogłem sobie krzyczeć "plecy!" Pojechał wszystkich (chyba każdego z kosy lool)

Oglądając na kanale "machinimarespawn" filmik "Top 5 Battlefield 3 Beasts of the Week" również zastanawiałem się (1-szy filmik) "jakim cudem go nie rozwalili banda nubów" tym bardziej że to było z PC

PostNapisane: 22 paź 2011, 19:21 

Nudzi się chłopakom :stupid:
...gość chce wam pokazać swoje wypociny, a Wy co? jak dzieci! no ludzie... a jeśli już chcecie sobie popyskować, to pokażcie coś od siebie-chętnie skrytykuje albo i nie :) a troszkę już montowałem/oglądałem i mam spore pojęcie o tym...

...co do killi- zwyczajnie trzeba mieć farta :) na Moich filmach nie ma praktycznie podchodów itp... otwarta walka, bo nie sztuką jest wejść w domek i zabić 4 czy zajść wroga od tyłu/boku i rozwalać ich/całą drużynę 2 minuty! a są i tacy na yt...

>TO PRZYKŁAD-Mnie się Twój film podoba<

PostNapisane: 22 paź 2011, 19:25 
Zbanowany

Carrioner napisał(a):
@[Yossarian]
Radzę przeczytać kto kogo zaczął obrażać.

jestes autorem, krztyne kultury i pokory...
Carrioner napisał(a):
Zapewne nie uniknę troll'i, ale cóż.

PostNapisane: 22 paź 2011, 21:51 

Carrioner napisałem tylko sprostowanie co do Twojego stwierdzenia. Więc tym bardziej nie wiem o co Ci chodzi z tekstem typu "zaraz mi powiesz że kupiłeś ...bla bla bla" Tym bardziej że nawet nie możesz wiedzieć czy go w ogóle posiadam (taką czy tez inną wersję) A co do filmu to czy ja napisałem gdzies ze na PC to sami pro wymiatacze grają? Troche uwagi

PostNapisane: 22 paź 2011, 22:51 

Satyr napisał(a):
Carrioner napisałem tylko sprostowanie co do Twojego stwierdzenia. Więc tym bardziej nie wiem o co Ci chodzi z tekstem typu "zaraz mi powiesz że kupiłeś ...bla bla bla" Tym bardziej że nawet nie możesz wiedzieć czy go w ogóle posiadam (taką czy tez inną wersję) A co do filmu to czy ja napisałem gdzies ze na PC to sami pro wymiatacze grają? Troche uwagi

Spoko sopko tylko mówię, że fraps łatwiej dostępny jak Hauppauge nie miałem nic złego na myśli

ogólnie chciałem tylko pokazać mój filmik, bo uznałem, że całkiem fajny. Zapomniałem tylko o tym jacy potrafią być ludzie co niektórzy mi przypomnieli. Generalnie ujmując jak ktoś "nowy" pokaże coś "fajnego" to napotyka się na mur złożony z trolli i haterów, ale wystarczy, że ktoś bardziej "znany" pokaże jakąś tandetę.. "ale super , wow, nice (itp)" Hipokryzja....
Szkoda tylko, że mało w tym wszystkim jest konstruktywnej krytyki (za taką szczere dzięki)
Chętnie obejrzę filmiki innych :)

PostNapisane: 22 paź 2011, 22:53 
Zbanowany

viewtopic.php?f=143&t=33337
sporo znajdziesz tutaj

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2