Teraz jest 22 kwi 2025, 12:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:15 

Tiger napisał(a):
hehehe :D :P :lol: Chyba Maciejek będzie następcą Miśka_Blachy i irkaw.

A tak do maciejka to on strasznie spamuje miał 200 a teraz 311,WOW spadło mu z nieba .Moim zdaniem powinien dostać bana.Są dwie kategorie:
1-Ban na 4 miesiące
2Albo na stałe.

MOim zdaniem powinienes dostac kare smierci ty nieudana aborcjo !
A 200 postow to mialem, zanim ty jeszcze myslales o tym aby sie zarejestrowac na tym foroom.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:15 

Cytuj:
nie bedzie mi tu jakis leszczu co to dopiero sie wbila na forum decydowal o moim banie!
HAhahah o kurde. Te wigilia juz byla ale z tego co wiem to sie karpia wcina a nie leszcza. W sumie leszcz nie jest dobry. Jak juz zeszlismy na temat ryby to ja wole sandacza aczkolwiek pstrag tez nie jest zly. Nie no maciejek myslales moze o jakims maratonie usmiechu czy czyms takim? U mnie jetses numero uno w rozsmieszaniu

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:17 

Kaczy napisał(a):
Cytuj:
nie bedzie mi tu jakis leszczu co to dopiero sie wbila na forum decydowal o moim banie!
HAhahah o kurde. Te wigilja jzu byla ale z tego co wiem to sie karpia wcina a nie leszcza. W sumei leszcz nei jest dobry. Jak juz zeszlismy na temat ryby to ja wole sandacza aczkolwiek pstrag tez nie jest zly. Nie no maciejek myslales mzoe o jakims maratonie usmiechu czy czyms takim? U mnie jetses numero uno w rozsmieszaniu

a ty jestes u mnie pierwszy na tej liscie wirtualnego wpier**lenia ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:18 

Kaczy napisał(a):
Cytuj:
HAhahah o kurde. Te wigilia juz byla ale z tego co wiem to sie karpia wcina a nie leszcza. W sumie leszcz nie jest dobry. Jak juz zeszlismy na temat ryby to ja wole sandacza aczkolwiek pstrag tez nie jest zly. Nie no maciejek myslales moze o jakims maratonie usmiechu czy czyms takim? U mnie jetses numero uno w rozsmieszaniu

nom karp tez niedobry. zgadzam sie Kaczy, sandacz i pstrag.. dorzuce jeszcze suma i lososia :) mniam

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:18 

masz jakis problem? Mozemy pogadac Lol. Nie no stary cala Polska z ciebie peka.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:20 

Kaczy napisał(a):
masz jakis problem? Mozemy pogadac Lol. Nie no stary cala Polska z ciebie peka.

nie mow tak.. maciejek jest extra i wogole roxorZ :P

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:24 

Maciejek napisał(a):
Gore...gejzerze, widze, ze jeszcze nie zajarzyles o co mi chodzilo z tym przekrecaniem ksywki, moja ksywka to maciejEk, a nie maciejAk, naucz sie czytac, to wtedy bedziemy mogli porozmawiac,A ty Tiger..shut the fuck up!!! nie bedzie mi tu jakis leszczu co to dopiero sie wbila na forum decydowal o moim banie!

Do cholery Maciejek :!: Wkurza mnie to jak sie napinasz i puszysz tym że jestes dluzej na forum :evil: wiesz dla mnie to g. znaczy... i tak pokazales ze masz umysł 5latka i szkoda na ciebie czasu... faktem jest iż Tiger jes to nowy ale to wcale nie wiadczy o tym że nie może zbrać głosu na forum.... człowieku to raczej ty nie powinieneś sie odzywać.... szkoda slow, ludzie nie karmcie trola 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:29 

[quote="Maciejek]MOim zdaniem powinienes dostac kare smierci ty nieudana aborcjo !
.[/quote]
sorki za drugi post ale tym mnie wk**** na maxa :evil: jestes dlamnie zerem, typowym chamem który nie ma za grosz szacunku... wiesz chętnie bym Ci za takie slowa dał w ryj :x

BTW http://www.znaczenieimion.prv.pl/ < loknijcie pod imie Maciej :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:32 
Moderator forum

"Maciej - menda społeczna, zgrywa cwaniaka, w rzeczywistości palant." Deja vu?? :shock:
PS. Tak Maciejek, to do ciebie :>

Tytuł:

I tu sie zgodze w 100%, sam mam jednego macieja w klasie, ale ja niestety nie mam na imie Maciek, przykro mi :twisted:
To Ja jestem winny, to ja sam siebie obelzywie wyzywalem i niewiadomo dlaczego jeszce przy tym obrazalem was pod pretekstem tego, iz to wy mnie rzekomie pierwsi obraziliscie i upokorzyliscie, gorefest nigdy ie bluzgal na zadnym serwerze i w ogole wszyscy jestescie przykladnymi katolikami, patriotami, itp., itd.

Ostatnio edytowano 5 sty 2004, 21:35 przez Maciejek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:

Mayek napisał(a):
"Maciej - menda społeczna, zgrywa cwaniaka, w rzeczywistości palant."
ojej co sie stalo.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:35 

Maciejek napisał(a):
I tu sie zgodze w 100%, sam mam jednego macieja w klasie, ale ja niestety nie mam na imie Maciek, przykro mi :twisted:

Marzena ci pasuje - "lubi robić lody i robi to dobrze."

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:35 

Maciejek napisał(a):
,A ty Tiger..shut the fuck up!!! nie bedzie mi tu jakis leszczu co to dopiero sie wbila na forum decydowal o moim banie!

tak to jest to, buahahhaha , nie nie moge, buahahaha, Tiger Ty lepiej uwazaj bo on Ci jeszcze zaszkodzi buahahhaha, nie no ide pograc bo nie moge dalej czytac!

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:39 

PS:A tobie pasuje Cyryl :lol: :lol: :lol:
PS:Ale wyrabana ta stronka wszytsko sie zgadza :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 21:41 

Maciejek napisał(a):
To Ja jestem winny, to ja sam siebie obelzywie wyzywalem i niewiadomo dlaczego jeszce przy tym obrazalem was pod pretekstem tego, iz to wy mnie rzekomie pierwsi obraziliscie i upokorzyliscie, gorefest nigdy ie bluzgal na zadnym serwerze i w ogole wszyscy jestescie przykladnymi katolikami, patriotami, itp., itd.

nie jestem katolikiem, patriotą hmm no może troche :) ale sorry na Tigera najechales bez powodu :evil: wiesz wstyd mi że twoja kasywka to zniekształcone moje imie. ehhh szkoda mi na ciebie słów. musze to kumplom pokazać bo dawno juz nie widzialem takiego typka jak ty :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2