Teraz jest 17 lis 2024, 05:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 paź 2011, 13:33 
Moderator forum

Nie. U nas wszystko działa normalnie.

PostNapisane: 29 paź 2011, 15:49 

W moim przypadku BF najpewniej poszedł sie (cenzor). Dobijając się do pomocy EA powiedzieli mi, że mój adres email nie jest rozpoznawany. Dziwne, gdyż przyszło mi na niego potwierdzenie rejestracji na origin. Za pomoca tego feralnego maila nie moge sie logowac (na origina tylko przez ID moge), więc nie mam jak zmienic maila (co polecono mi zrobic). I co teraz? Nie wiem i mam to gdzies.

PostNapisane: 29 paź 2011, 20:13 

jeśli nadal amsz ten problem to napisz do help ea . com , Oni pogrzebią sb coś tam i będzie Ci działać ;p

PostNapisane: 29 paź 2011, 20:30 

ej kur*a jak chce się zalogowac to wyskakuje że adres e-mail jest nie prawidłowy na EA help i jak sprawdzałem przed chwilą na Orginie to tak samo WTF?! chyba mnie nie zbanowali. Sprawdziłem jeszcze teraz na Battlelogu tak samo Wrong email or password WTF?! Teraz to naprawde potrzebuje pomocy!

TGD TS3: 188.165.154.99:1130 Hasło na PW
Obrazek

PostNapisane: 29 paź 2011, 20:36 

Ja pierd*le!!! Sory za spam i przekleństwa ale to kur*a jest *****we

"W nadchodzących miesiącach to konto EA i profil zostaną przeniesione do nowego konta Origin. Tożsamość, historia zamówień i preferencje pozostaną niezmienione. Wyślemy pocztą elektroniczną powiadomienie o terminie przeniesienia. Program EA Download Manager zwany jest teraz programem Origin. Umożliwia pobieranie gier na komputer i granie w nie z dowolnego miejsca na świecie.

Jeśli masz pytania dotyczące konta lub problemy z jego konfiguracją, odwiedź nasze centrum pomocy pod adresem: pomoc.ea.pl.

Z poważaniem,
Zespół EA
"

EDIT: Dodam iż tam chyba pracują debile i nie podali mi hasła! a jak wpisuję stare to mi się wyświetla że jest złe no żesz kur a

Obrazek

PostNapisane: 30 paź 2011, 15:39 

Witam! Mam pudełkową wersję BF 3 i mam problem z instalacją. Po włożeniu dysku nr 1, instalator przeprowadził mnie przez proces rejestracji gry. Rejestracja gry w origin przebiegła pomyslnie, teraz pozostaje tylko samo zainstalowanie gry. Po kliknięciu w Origin na ikonę pobierz, wyskakuje błąd:
"Nie znaleziono folderu do pobierania. Zweryfikuj ustawienia pobierania programu Origin i rozpocznij pobieranie od nowa"
Nie wiem co mam z tym fantem zrobić, tymbardziej nikt tutaj na forum nie miał tego samego problemu. Błagam Was pomóżcie. Problem tkwi w wskazaniem folderu gdzie ma zostać zainstalowana gra oraz gdzie ma zostać zapisany plik instalacyjny. Proszę o szybką pomoc.

PostNapisane: 30 paź 2011, 16:41 

Też mam problem zainstalowaniem Battlefielda 3 przez Origin. Pobrałem Origin. Jak wkładam płytę do napędu to wtedy mi się scina i pisze Battlefield 3 (brak odpowiedzi.

Co mam zrobić???

PostNapisane: 30 paź 2011, 16:47 

kubus215 napisał(a):
Też mam problem zainstalowaniem Battlefielda 3 przez Origin. Pobrałem Origin. Jak wkładam płytę do napędu to wtedy mi się scina i pisze Battlefield 3 (brak odpowiedzi.

Co mam zrobić???

Po kiego próbujesz instalować z płyty skoro pobrałeś przez origin?
Chyba że czegoś nie zrozumiałem.

PostNapisane: 30 paź 2011, 17:06 

kupiłem gre w tesco i okazało sie że trzeba pobrać najnowszą wersje origin żeby zainstalować... Gdy chce zainstalowac, wkładam płyte do napędu to pokazuje sie bATTLEFIELD 3 brak odpowiedzi...

Tytuł: Origin
PostNapisane: 31 paź 2011, 15:54 

Witam, po instalce Origina chcę się zalogować i zainstalować BF'a 3. Ale wyskakuje mi albo okno z ID, Hasło lub E-Mail nie są poprawne [mimo że są] lub Error_Account. Co robić?

PostNapisane: 31 paź 2011, 18:59 

Mam ten sam problem w Vista, zainstalowalem SP2 i KB971512 uruchamiam jako Administrator i nic, nawet w opcjach Origin ustawiłem żeby odpalał się wyłącznie jako Administrator. Ba a nawet zrobiłem format i wszystko od nowa wgrałem i jest to samo...

PostNapisane: 31 paź 2011, 20:38 

No to chyba masz tak jak ja poczytaj co napisałem w tym temacie
\/
viewtopic.php?f=152&t=39530

Obrazek

PostNapisane: 1 lis 2011, 08:45 

Ja zalogować się nawet nie mogę, wczoraj robiłem podejścia i nic, sprawdzałem różne tematy wszędzie nic, kumpel mi robił u jego chyba działała a u mnie? No ***** nic.

PostNapisane: 2 lis 2011, 18:23 

Witam

Mam problem z aktywacją gry Battlefield 3 zakupionej w empiku otóż gdy wyskakuje okienko z aktywacją trwa ładowanie po czym obraz jest biały nie pomogły setki restartów kompa ani też deinstalacje samego oprogramowania orgin ma ktoś jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem

Za pomoc z góry dzięki

Edit opcja podaj kod produktu też nie działa cały czas białe okno

PostNapisane: 3 lis 2011, 16:55 

Mam problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gre zainstalowałem, grałem
Dziś zainstalowała się aktualizacja ORIGIN.
GRY NIE MAM w programie. Próbuję ponownie zainstalować
używając kodu seryjnego, lecz wyskakuje pismo że kod został wykorzystany!
CO ROBIĆ?????????????????????????????????????????????????

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2