Teraz jest 26 lut 2025, 18:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 paź 2011, 00:14 

podlaczam sie do problemu, ogolnie jestem bardzo zawiedziony gdyz czekalem na ta pozycje od dobrych 3 lat a tu bęc ;(instalacja pieknie slicznie zagranicznie wejcie na battlelog'a klik na kampanie chwila czekania, swiecaca sie wpasku ikona bf3 i bialy widok w oknie w ktorym powinna (chyba :D ) widniec gra. w menadzerze bf ze hoho 95% z procesora sciaga a tu nic sie nie dzieje. parametry komputera nieco wyzsze od tych na pudelku, sterowniki aktualne. i smutno w sercu... :(

PostNapisane: 29 paź 2011, 02:20 

Jak chce włączyć gre, otwiera się ta strona startowa klikam kampanie bądź multi i w lewym dolnym rogu zaczyna migać "inicjacja" bądź "matchmaking" w przypadku multi, miga tak przez chwile po czym znika a ja jak nie grałem tak nie gram. OCB ? niby głupie pytanie, ale jak włączyć tą grę ? o0

Jeśli ktoś będzie miał podobny problem, rozwiązanie: - mam winde 7 home premium, problem rozwiązał się kiedy zastosowałem się do poleceń odnośnie uruchomienia gry, które znajdują się w pudełku z grą, mianowicie odpalić grę w ten sposób "Start>Gry" a nie z ikony na pulpicie, nie wiem co to za różnica, ale pomogło.

Ostatnio edytowano 29 paź 2011, 10:16 przez =FPPL=kanka92, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 29 paź 2011, 02:35 

Spróbuj naprawić grę przez Origin. Miałem podobnie i pomogło. Albo punkbuster cię kopie.

PostNapisane: 29 paź 2011, 09:08 

Fak czasem uda sie wejść na serwer i pograć. Ale jak skończe plansze i ładuje się nowa znowu się wywala i ten sam komunikat Windowsa "Program przestał działać z powodu wystapienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię jeżeli istnieje rozwiazanie."
Co więcej mam problem z myszą jak wejde to LPM co odpowiada za strzelanie nie działą w trybie piechota z bez problemu działą w pojazdach nie weim co się dzieje, może macie jakies sugestie.
Mysz Logitech M705 aktualne drivery Set Point 6.35.

PostNapisane: 29 paź 2011, 09:14 

Mam podobny problem, tylko że u mnie okno gry się już otwiera i jest "Wczytywanie" na czarnym tle, a w Battlelogu mam "Logging in" i zaraz potem"You were disconnected from the server". :(

Loguje się -
http://imageshack.us/f/810/54138603.png/
Tak to wygląda z okna gry (pokazuje się napis "Wczytywanie")-
http://imageshack.us/f/843/11815197.png/
A tak chwilę po tym -
http://imageshack.us/f/442/45707873.png/

Wiem, że to nie wina przeglądarki, bo w innych też mi nie wchodzi. Raczej nie Punkbustera, bo serwer bez Punkbustera też nie działa, a updater pokazuje, że mam zaktualizowane. Nie Firewall, bo sprawdzałem i mi nie blokuje, próbowałem z wyłączoną zaporą. Nie żadne antywirusy, ani nic takiego, bo próbowałem odpalić też z wyłączonymi. Battlefielda, Origina i ten plugin reinstalowałem 2 razy. :(

Gra na singlu mi działa.

Proszę o pomoc. :(

PostNapisane: 29 paź 2011, 09:28 

ea jest problemem,nie przygotowali sie, mi nie dziala przytrzymanie esc zeby odznaczyc klawisz w config i musze resetowac cale ustawienia

PostNapisane: 29 paź 2011, 09:33 

jest progres, gra się włączyła niestety to nie koniec problemów. Włączyłem kampanie i jeszcze nie zdążyłem zmienić ustawien klawiszy a pojawił się blue screen i komp się zresetował ;;/ HELP !

PS. Stery do karty graf z dołączonej płyty, ale nowe też już ściągałem.

PostNapisane: 29 paź 2011, 09:35 

To i tak masz luz bo chociaz single ci dziala... u mnie startuje tylko proces ktory zjada jakies 30-40 mb ramu... (wydaje mi sie ze to launcher gry) i po chwili proces znika :-( w czasie gdy jeszcze jest on uruchomiony gdy klikam launch na stronie pojawia sie komunikat ze gra jest juz wlaczona... po zniknieciu procesu oczywiscie komunikatu juz nie ma, mozna tak do usranej śmierci...

PostNapisane: 29 paź 2011, 10:52 

GŁAZ napisał(a):
To i tak masz luz bo chociaz single ci dziala... u mnie startuje tylko proces ktory zjada jakies 30-40 mb ramu... (wydaje mi sie ze to launcher gry) i po chwili proces znika :-( w czasie gdy jeszcze jest on uruchomiony gdy klikam launch na stronie pojawia sie komunikat ze gra jest juz wlaczona... po zniknieciu procesu oczywiscie komunikatu juz nie ma, mozna tak do usranej śmierci...

Witam ,mój znajomy miał to samo .Zrobił następującą rzecz i mu pomogło

hi,if you all are getting bf3 has stopped working error ,then follow these simple guide……go to the folder where the game is installed with the name battlefield3TM….RENAME IT TO BATTLEFIELD 3….remove TM ,then goto regedit from run and look for hkey_users etc look for software..battlefield3,there must be 2 bf3 indications…open one with dialogues on right side…now double click every key and remove TM symbol from them,reboot and walla,works guarenteed

Niżej umieszczę link do strony z błędami i fixem może komuś pomoże

http://geekmontage.com/texts/battlefiel ... ilure-bf3/

Pozdrawiam

PostNapisane: 29 paź 2011, 11:29 

Witam mam ten sam problem co kolega tyle ze dzis udalo mi sie raz zagrac ale jak skonczylem gre to ponownie jest ten sam problem. Czyli daje join server odpala sie game manager i pochwili znika. Prosze o pomoc.

PostNapisane: 29 paź 2011, 16:30 

Witam

Mam problem typu :

odpalam origin wlaczam battleloga wchodze w SZYBKI MECZ pisze mi JOINING SERVER i nic sie niedzieje gra sie nieuruchamia !!! nierusza takze na innych trybach kooperacji i kampani !
reinstalowalem juz pare razy nawet zrobilem formata !! i niepomoglo !! wszystkie dodatki zainstalowalem te wszystkie wtyczki i punkbluster !!
BŁEDY zadne niewyskakuja poporostu sie niechce uruchomic gra, przez chwilke jest JOINING SERVER i nic cisza !! prubowalem juz wszystkiego ale juz niemam pomyslu
Do pomocy technicznej nieda sie WOGULE DODZWONIC a na odpowiedz meilowa czekam juz 2 dni i nic !!! widac olewaja te sprawe :/

BARDZO PROSZE O POMOC jesli ktos wie co mozna zrobic !!

PostNapisane: 29 paź 2011, 17:21 

Udało mi się rozwiązać problem!

Dziś wyszedł nowy patch który pewnie miał naprawić problem... Lecz nie było tak kolorowo, musiałem odinstalować grę zainstalować ją ponownie dopiero potem pobrał nowy pacz i gra zaczęła chodzić!
Spróbujcie tego rozwiązania i napiszcie czy pomogło!

P.S.

Czy u was też się gra czasem przycina? Ogólnie chodzi mi na średnio wysokich detalach bardzo płynnie ale momentami bez zależności czy jest akacja czy też nie poprostu się przycina na ułamek sekundy...

PostNapisane: 29 paź 2011, 17:57 

Maarkus napisał(a):
Witam

Mam problem typu :

odpalam origin wlaczam battleloga wchodze w SZYBKI MECZ pisze mi JOINING SERVER i nic sie niedzieje gra sie nieuruchamia !!! nierusza takze na innych trybach kooperacji i kampani !
reinstalowalem juz pare razy nawet zrobilem formata !! i niepomoglo !! wszystkie dodatki zainstalowalem te wszystkie wtyczki i punkbluster !!
BŁEDY zadne niewyskakuja poporostu sie niechce uruchomic gra, przez chwilke jest JOINING SERVER i nic cisza !! prubowalem juz wszystkiego ale juz niemam pomyslu
Do pomocy technicznej nieda sie WOGULE DODZWONIC a na odpowiedz meilowa czekam juz 2 dni i nic !!! widac olewaja te sprawe :/

BARDZO PROSZE O POMOC jesli ktos wie co mozna zrobic !!

Próbowałeś zrobić to co napisałem post wyżej ?

PostNapisane: 29 paź 2011, 18:35 

Podbijam, mam ten sam problem niestety :(. Nie wie nikt co z tym zrobić ??

PostNapisane: 29 paź 2011, 18:52 

GŁAZ: Mam tak samo... tzn. w singlu, bo w multi jeszcze nie udało mi się zagrać. :( Właśnie wywaliłem wszystko co było związane z Battlefieldem, Originem, pluginem do Battleloga i EA z kompa włącznie ze wszystkimi pozostałościami z folderów i resztkami w rejestrze z nadzieją, że teraz po zainstalowaniu coś zadziała. :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2