Teraz jest 12 gru 2024, 05:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 paź 2011, 00:00 

SV98 jest narazie dobre, później będzie M40 a na końcu M98. Szkoda tylko, że nie ma zróżnicowania między tymi "snajperkami", albo ja o nich nie wiem.

PostNapisane: 30 paź 2011, 00:02 

Ja zawsze gram na 64 osob to jak tam siedzi sobie z 6-8 snajperow to mi nie przeszkadza. Ale w w bc2 to naprawde bylo przesadzone szczegolnie w trybie rush a wygladalo to tak respawn headshot poki jeszcze nie ruszyl z miejsca xD. W kazdym razie trudno jest trafic z wiekszej odleglosci w przeciwnika poruszajacego sie ale jak ktos stanie na 2 sek to zazwyczaj go karam :) a do tego caly czas klikam q jak przeszukuje teren, dobry nawyk naprawde sporo daje znajomosc pozycji wroga dla Twojego teamu. Szkoda tylko ze nic ppanc nie ma nasz zwiadowca, a do tego te gadzety... hmm mocno sytuacyjne, do teraz nie wiem co soflam robi procz funkcji kamerki :/ czujnik ruchu spoko ale brakuje mu mobilnosci cos jak w bc2, helikopterek fajny :) Najlepszy fun jak nim kogos zabijesz :)

Edit: @up kazda snajperka powtarzalna jezeli nie zabija na hita jest taka sama, wiec zeby zabic i tak musisz celowac w glowe. Zdarzylem dopiero m40 odblokowac i strzela sie niemal identycznie jak z sv98, tylko ta druga ma lepszy bazowy celownik.

PostNapisane: 30 paź 2011, 00:26 

@up na 64 osoby 6-7 sniperow to ok ale jesli grasz na serwerze 32 osoby i masz 8 sniperow w druzynie to nie. Ja snipera bede rozwijal pewnie na koncu bo jakos ta klasa mnie nie pciaga :) wole bliskie starcia lub cieki sprzet (inzynier).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2