Teraz jest 28 lis 2024, 15:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lis 2011, 20:09 

Sprawdź temperatury podzespołów i podaj je tutaj.

PostNapisane: 1 lis 2011, 21:03 

Do tego podaj kod błędu BlueScreena. Najczęściej jest związany z nieprawidłowym działaniem któregoś z podzespołów.

PostNapisane: 6 lis 2011, 20:22 

Też miałem problem z zawieszaniem się battlefield 3 w multiplayer, wywalało do windowsa. Pojawił się też problem z teksturami (czarna trawa). Zachodziłem w głowę, co to może być. Przeinstalowałem sterowniki na najnowsze ATI 11.10, odinstalowywałem grę ze dwa razy, nawet bios zmieniłem na najnowszy i nic to samo. Myślałem, że to może konflikt urządzeń(bo mam płytę asusa pod i7 i grafikę gigabyte ATI 5870 oraz 4 Gb ramu). Chciałem zmieniać już grafe na asusa, ale myślę, przeinstaluje windows 7 z 32 bit na 64bitowy system i podziałało. Nie wiem , czy to przez tą zmianę ,czy po prostu win7 był zawalony jakimiś śmieciami, ale teraz się nie zawiesza i grafika działa na najwyższych detalach. Pozdro

PostNapisane: 6 lis 2011, 21:41 

E może przypadkiem nie wiesz ale to z jakiej firmy masz kartę graf a płytą główna nie ma znaczenia.

PostNapisane: 6 lis 2011, 23:48 

Ja rownież miałem z tym problem (Freez z PB)
Jeżeli masz karte zintegrowaną Realtek HD audio to:
Odinstaluj stery audio, wpisz w konsoli "sfc /scannow" (konsola jako administrator), zainstaluj najnowsze stery ze strony realteka (albo z jakiegoś mirrora bo tam mają dupny transfer :D) i zmień jakość dzwieku na 16 bit 44100 Hz

Mi pomogło, gram na serwerach PB
Powodzenia :)

PostNapisane: 10 lis 2011, 18:26 

ja mam taki sam problem zwiesza mi sie gra czasami wyskakuje eror ze program battlefield3 przestal dzialac albo ze sterownik ekranu przestał działać i dzieje mi sie tak przy grze w multi jak i w singlu wywala mi sie gra i nic na to nie moge poradzic prubowalem juz wszystkiego zmany róznych sterownikow i nic ciagle to samo dx error albo bf3 przestal działac max moge pograc kilka minuti error niech to szlak co za kanał fajna gra a tak sie krzaczy.....moze to istotne ale zaczelo mi sia krzaczyc po wymianie karty z geforca gtx260 na geforca gtx 560Ti na tamtej starej dziala normalnie tylko ze ustawienia miałem srednie za to na nowej grafie niewazne jakie detale ustawie krzaczy mi giera "sterownik ekranu nvlddmkm przestał działać" am juz dość kąbinuje cały dzień i nic ciągle erorr........POMOCYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2