Teraz jest 25 lis 2024, 01:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 paź 2011, 08:58 

No mi też pomogli:)
Thx za podpowiedź
Mój nick na battlelogu taki sam jak na forum jakby ktoś chciał pograć :wink:

PostNapisane: 28 paź 2011, 10:53 

misiek175 dzieki za podpowiedz pomogło:)

PostNapisane: 28 paź 2011, 19:39 

Panowie, jak zmienic jezyk w battlelogu na pl?
Mialem pl, zmienilem przegladarke i juz teraz mam en :(

PostNapisane: 28 paź 2011, 19:43 
Moderator forum

Na dole w battlelogu masz opcję zmiany języka.

PostNapisane: 28 paź 2011, 19:49 

Dzieki, piwko dla Ciebie :)

PostNapisane: 28 paź 2011, 23:48 

słuchajcie , wyskakuje mi " You are ready to chat with ashok " ale żaden ashok nie dzwoni ani nic ? Jak to ogarneliście?

dobra już sie z nim porozumiałem :) ale gdy wchdoze na battleloga i szukam serweru t oz żadnym sie nei moge polaczyc. Też tak macie? Wyskakuje mi że serwer nie istnial na listac ea czy cos takiego :omg:

Piospi: Brak edycji postów, ostrzeżenie.

PostNapisane: 30 paź 2011, 20:59 

Misiek175 napisał(a):
Problem rozwiązany!

1.Wbijacie tutaj: https://help.ea.com/connect-with-us
2.logujecie się
3.Wybieracie gre
4. Teraz wybieracie live-chat z konsultantem (trzeba czekać 40min tyle ja czekałem)
5. Opisujecie problem (po ang) poproszą was o login do Battlelog/email
6. Działa ;)

Jak ty sie z nim połączyłeś bo ja jak wchodzę to tylko mogę skontaktować się przez e-maila.

PostNapisane: 30 paź 2011, 22:15 
Moderator forum

Musisz w dolnej prawej części ekranu ustawić na USA, wtedy będziesz miał opcję Live Chata.

PostNapisane: 31 paź 2011, 08:03 

Piospi napisał(a):
Musisz w dolnej prawej części ekranu ustawić na USA, wtedy będziesz miał opcję Live Chata.

Nigdzie nie widać tego napisu live-chat. Proszę pomóżcie chcem wreszcie zagrać.

PostNapisane: 5 lis 2011, 10:36 

Witam, może wy coś pomożecie. Mój kolega dostał od drugiego kolegi;/ bf'a i ma następujący problem. Zalogował się normalnie na origin ściągnął Battlefield 3 i przy próbie logowania na battlelog wyskakuje, że email lub password są złe. Próbowaliśmy zmienić password jednak to nic nie dało.
Czy możliwe jest aby na jednym e-mailu były 2 konta EA? Ponieważ przy próbie logowania się na stronie EA przy pomocy e-mail'u wyskakuje całkiem inny nick niż na origin.

PostNapisane: 5 lis 2011, 13:03 

tak , dwa konta na jednym emailu są możliwe , spróbuj zalogowac się na tym drugim bądź napisz do supportu ea

PostNapisane: 5 lis 2011, 14:31 

Ja mam podobny problem.. na Origin mam Bad Company 2 z loginem Rudzik i Battlefield 3 z loginem Rudzik82.. czyli są dwa różne loginy.. i zawsze jak zaczne grać w BT3 to próba zalogowania się w grze BC2 kończy sie informacja, że dane są nie poprawce. W takim wypadku nie zostaje mi nic innego jak skorzystać z opcji przypomni hasło.. wpisuje te same hasło jakie mialem i wchodze do gdy BC2, a pozniej gdy chce sie zalogować w BT3 to tu mi wyskakuje info o nie poprawnych danych i tak w kółko.. chyba nie dą sie zmienić nicka w BC2 bez straty tego co tam dokonałem.

PostNapisane: 12 lis 2011, 20:35 

Kupilem bf3 instaluje origina wszystko jest super aktualizuje mi bfa i chce zagrac wlacza mi sie battlelog i wpisuje emaila i haslo i mowi mi by kupic gre robilem to sto razy i nic zaczalem szukac i przeczytalem by na koncie ea zmienic haslo zrobilem to kilkakrotnie i nic... nie wiem co mam zrobic moze tez mieliscie takie problemy...
nie wiem czy byly juz takie tematy ale siedze nad tym ponad 2 godziny i jestem juz mocno wk******iony...
prosze o szybkie odp

PostNapisane: 13 lis 2011, 00:53 

Witam, błagam pomóżcie mi jak najszybciej.

A więc :

Kupiłem gre z nadzieją na MP. Przeinstalowałem windowsa na 7, zainstalowałem wszystko ładnie pięknie ale, nie moge grać multiplayer. Gdy klikam graj w origin, przekierowuje mnie na www.battlelog.battlefield.com , ta strona za nic niechce mi sie zaladowac, czemu ? oto jest moje pytanie, u moich kumpli strona normalnie sie laduje, u jednego tak, a u jednego nie. Z czym to jest powiązane ? bo jak tej strony nie włącze to nie moge grać multiplayer, narazie pykam w singla poprzez Tryb offline w origin, ale zeby pograc w wymarzonego Multi musi mi sie zaladowac str. z battlelogiem.

Pytanie : Jak zagrac multiplayer , i w czym tkwi problem z tym iż niechce mi się właczyć ta strona

PS sory za błędy ortograficzne . Błagam pomóżcie mi.

PostNapisane: 13 lis 2011, 00:58 

Przez ten link który podałeś też nie mogę się połączyć, najpewniej jakaś literówka, masz tu link.
Może to przez to że ostatnio WWW wychodzi z użycia.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2