Teraz jest 26 lis 2024, 23:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 lis 2011, 21:48 

G. prawda z tą kartą. Kolega nie pytał jaka karta jest optymalna, tylko dlaczego nie ma tekstur. Osobiście gram na 9600 GT i na low jak by sie uparł to można normalnie grać.
Spróbuj zmniejszyć na niską jakość grafiki i zobacz czy też będzie ten problem,ewentualnie sprawdź temperature.

PostNapisane: 19 lis 2011, 12:00 
Zbanowany

Sokar44 napisał(a):
... bo też karta nie najwyższych lotów. Po wymianie na co najmniej GTX 460 gra nabiera rumieńców.

mam już was dość mam tą karte i jest DOBRA rewelacyjna nie jest przyznaje ale zła też nie jest

PostNapisane: 19 lis 2011, 12:21 
Zbanowany

apko223 napisał(a):
Sokar44 napisał(a):
... bo też karta nie najwyższych lotów. Po wymianie na co najmniej GTX 460 gra nabiera rumieńców.

mam już was dość mam tą karte i jest DOBRA rewelacyjna nie jest przyznaje ale zła też nie jest

O ja *********... dzieci kto wam powiedział, że ta karta jest chociaż dobra? Sprzedawca z Allegro?
Cytuj:
mam już was dość
To spadaj :lol:
Ale może dodamy jakieś fakty - karta z minimalnych wymagań Battlefielda to 8800GT.
Porównanie 8800gt (po lewej) i GT520 (4 lata różnicy wieku między kartami)
Obrazek
benchmark.pl
Cytuj:
G. prawda z tą kartą. Kolega nie pytał jaka karta jest optymalna, tylko dlaczego nie ma tekstur. Osobiście gram na 9600 GT i na low jak by sie uparł to można normalnie grać.
Spróbuj zmniejszyć na niską jakość grafiki i zobacz czy też będzie ten problem,ewentualnie sprawdź temperature.
Kolejny "znawca"...

PostNapisane: 19 lis 2011, 13:36 
Moderator forum

apko223 napisał(a):

Tia, grasz na ultra na tej karcie w BF3, jak ona już podkręcona ledwie daje radę z BC2 na dość niskiej rozdzielczości.

Obrazek

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj ... 11504.html

PostNapisane: 19 lis 2011, 17:54 

Spoooko :D
Wczoraj zainstalowałem sterownik, tekstury co prawda troszku szalały. Ale dziś odpaliłem i wszytko było już w porządku.
Może tekstury nie działały jak powinny bo ( oczywiście mówie już po zainstalowaniu sterowników, czyli kiedy miałem już ową ziemie)
taki u mnie urok mapki ''Wyspa Chark'', nie wiem i nie chce mi się sprawdzać bo przyznam że nie za bardzo za tą mapą przepadam :P.

Krata graficzna jest ze średniej półki ale nie narzekam, jest taka no... nawet nawet :D
Gram jeszcze na procku intel core i3 3,20 gh i 4gb RAM . Więc moje detale w Bf 3 zazwyczaj ustawiam większość na średnie. Wtedy to daje mi jakąś płynność w multi. Ale za jakiś czas wkońcu będę musiał wymienić tą kartę i jaką byście mi polecili? Szkukam mocniejszej od posiadanej i jakiejś taniej. Taką co uniesie Bf'a na chociaż wyskokich z 30-30+ FPS'ami. Chyba że to nie tylko o kartę się rozchodzi.

Trochę się bez sensu rozpisałem, ale czekam na wasze propozycje mocnej i taniej kary graficznej :D Pozdro!

PostNapisane: 19 lis 2011, 22:07 
Zbanowany

Sokar44 napisał(a):
apko223 napisał(a):

Tia, grasz na ultra na tej karcie w BF3, jak ona już podkręcona ledwie daje radę z BC2 na dość niskiej rozdzielczości.

po pierwsze kto powiedział że gram na ultra?
RivPolska napisał(a):
apko223 napisał(a):
Sokar44 napisał(a):

O ja *********... dzieci kto wam powiedział, że ta karta jest chociaż dobra? Sprzedawca z Allegro?
Cytuj:
mam już was dość
To spadaj :lol:
Cytuj:
Kolejny "znawca"...
no właśnie on mówi prawde a do spadaj to sam spadaj i trochę szacunku a karte sam wybrałem znam się na sprzęcie i tak za niedługo bede ją wymieniać ale ta karta jest dobra

PostNapisane: 19 lis 2011, 23:24 
Moderator forum

A propos Twoich bredni.

apko223 napisał(a):
Cytuj:

Ty tak twierdzisz .

viewtopic.php?f=152&t=39846&p=565297#p565297

apko223 napisał(a):
ja mam tą karte i nawet na ULTRA bez zacinki ... jedyne co nie jest na ULTRA to Opóźniony AA i cienie na wysokim/średnim

Opowiadasz bzdury i wprowadzasz innych użytkowników w błąd że niby na GT430 można grać na ULTRA.

Nie wycofasz się z tych twierdzeń. Możesz edytować posty ale zrobiłem screeny by udokumentować twoją "twórczość".
Mam do ciebie prośbę, zamilcz, bo głupoty i brednie piszesz.

PostNapisane: 20 lis 2011, 11:42 
Zbanowany

wtedy to był mój błąd jednak nie chodzi na ultra tylko na wysokie

PostNapisane: 20 lis 2011, 12:00 

apko223 napisał(a):
nie chodzi na ultra tylko na wysokie
To i tak za dużo

PostNapisane: 27 gru 2011, 17:08 

Witajcie, wiem że odgrzebuję, ale być może przez ten miesiąc ktoś coś wymyślił.
Mam ten sam problem co na screenie/filmiku, na laptopie ge600 z grafą 5730, gra chodzi bardzo ładnie, ale to podłoże denerwuje i jakoś nie czuję się pewnie jeżeli chodzi o bezpieczeństwo grafy, jak się tak wyświetla.
Ostatnie stery msi wypuściło do niego w czerwcu 2010 i na nich tak to wygląda, po zainstalowaniu najnowszych ze strony amd niestety nic nie poprawiają, a dodatkowo powodują w innych grach miejscami artefakty, wentylator chyba cały czas chodzi na 100%, a powietrze wydmuchuje aż parzące, więc nawet na tych sterach nie mógłbym siedzieć na stałe :)

PostNapisane: 27 gru 2011, 17:57 

A usunąłeś dokładnie poprzednie sterowniki przed instalacją nowych? Czy zainstalowałeś nowe, na te które masz?
W samych ustawieniach sterowników sprawdź z jaką prędkością chodzi wiatrak, dodatkowo sprawdź temperatury w Idlu i Stresie.

PS. Niezła jazda tam wyżej, akurat na poprawę humoru :lol:

9600GT jest dobry :lol: :lol: :lol: :lol:

Cytuj:
no właśnie on mówi prawde a do spadaj to sam spadaj i trochę szacunku a karte sam wybrałem znam się na sprzęcie i tak za niedługo bede ją wymieniać ale ta karta jest dobra

:lol: :lol: Z taką wiedzą koleś możesz sprzedawać już składaki na Allegro! Jeszcze trochę nabędziesz tej wiedzy i możesz konfigurować pecety do sklepu dla idiotów itp :D

PostNapisane: 27 gru 2011, 18:18 

To nie problem źle zainstalowanych sterów, bądź też resztek starych, tylko problem z grafami serii 5*** ati do laptopów, pytam tylko czy ktoś znalazł rozwiązanie.

PostNapisane: 27 gru 2011, 18:25 

Sprawdź na tej stronie modyfikowane stery: http://forums.guru3d.com/showthread.php ... 6&page=154

PostNapisane: 27 gru 2011, 18:29 

apko223 napisał(a):
ale ta karta BYŁA dobra

Fix na całość.

PostNapisane: 25 kwi 2012, 17:28 

Mam to samo , osprzęt:

Windows: 7 64 bit home premium
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 370 @ 2.40GHz
Karta Graficzna : ATI Mobility Radeon HD 5470
Rodzaj Monitora : PnP
Stacja dysków : TSSTcorp CDDVDW TS-L633C
Model Laptopu : Asus K72Jr Series

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2