Cześć,
Mam problem, po włączeniu i pojawieniu się okna z czarnym tłem wyskakuje komunikat program bf3 przestał działać, zacznę od początku, po zainstalowaniu gra działała, mineło dwa dni i się zaczeło, szukałem bardzo dłogo w sieci, i znalałem pare odpowiedzi, - znaczka TM w nazwie folderu nie mam ( przy instalacji zkasowałem go ) - mam zainstalowane nowe visual c++ - sprzęt tez mam dobry, ( core i5, radeon hd5470 1GB) - znalazłem problem z xfire, ale go nie miałem, zainstalowałem i pomogło, włączam dziś kompa i problem znów jest, przeinstalowałem xfire, nic, zmieniłem tekst w katalogu xfire w pliku xfire_games tak jak było opisane na forach, nie wiem co mam zrobić, wszystkie możliwośći z google, proszę o pomoć. Dzięki PS problem zaczął się po tym jak zacząłem aktualizować sterowniki grafiki, ale po tym wszystkim przywróciłem stare, i też chciałem zainstalować directx11 ale przy instalacji wyskoczyło ze go mam, nic więcej nie robiłem, sterowniki od grafiki mam dość stare, ale na początku na nich gra działała, mam ati mobility radeon hd5470 1GB, sterowniki z 2010, styczeń, ale nie mogę ich w zaden sposób zaktualizować do nowych,
Piospi: Bez caps locka proszę w tytułach tematów, poprawione i ostrzeżenie ustne.
|