Discoverypol napisał(a):
Potwierdzam ten server to cheterzy a Panowie admini graja na tzw dopalaczach: [...ciach...] dzisaj obczailem to dopiero po tym jak wyszedlem z gry a tu proszę juz pisza o nich na forum....
Dzieki takim stronom jak ta mozemy dowiedziec sie wszystkiego i omijac takie servery jak ten.
Odmawiam grania na tym serverze, Admini uzywajacy hackow [...ciach...] (wallhack)
Nie podajemy tu takich nazw, płaca Ci za ich reklamę ??
Sokar44
Czy bycie dobrym od razu oznacza używanie hacków? A po czym się skapłeś, że na tym serwerze są cheaty? Co takiego się działo?
A poza tym - nazwa serwera chyba nie jest zła. "Burde" to nie "Burdel". A słowo "Burde" zawsze może znaczyć coś innego w innym języku niż polski. Po hiszpańsku jednak chodzi chyba o burdel, ale także o dom. Zwykły dom... Sprawdzałem w tłumaczu google. Nazwa "burde" po hiszpańsku może jednak oznaczać burdel.
A po łacinie, słowo "burde" znaczy "osłomułów". Tak, wiem że trudne słowo, ale chodzi na 100% o zwierzęta podobne do osła i do muła. Ale nie będę już offtopował.
Cytuj:
Pełno jest graczy używających wspomagaczy
Dziwne, że ja ich nie spotykałem. Parę razy mnie nieźle koszono, ale nie uważam, żeby mieli hacki.