sonic96 napisał(a):
dodam też ze wpisalem ze mam 15 lat ale to cos zmienia ?
No tak :/. Podałeś wiek poniżej minimalnego wymaganego wieku. Gra jest od 16stu lat a Ty podałeś swój prawdziwy 15.
W przypadku BF3 chodzi o to, że zawiera przekleństwa, przemoc i krew - to dlatego w grze jest takie zabezpieczenie. Chodzi o to, aby podobnie jak jest w przypadku filmów z ograniczeniami wiekowymi, gry nie deprawowały, nie demoralizowały, itp., itd., a ogólnie nie wpływały negatywnie na rozwój emocjonalny.
Myślę że jest na to sposób. Poproś tatę, aby to on skontaktował się z supportem EA i nie wspominając o Tobie, powiedział że to on źle (błędnie) się zarejestrował.
Niech powie, że nie przywiązywał do tego większej wagi i wpisał pierwszą lepszą datę urodzenia.
Nie pamiętam już dokładnie co tam trzeba wypełniać przy rejestracji, ale niech coś naściemnia jak będzie z nimi rozmawiał.
Uważam że cała ta operacja ie będzie jakaś trudna, ale zapewne będzie czasochłonna, bo żeby połączyć się z supportem czasami trzeba się trochę naczekać.
Tylko pamiętaj, niech lepiej nie wspomina o Tobie, a niech powie że sam byle jak się zarejestrował, bo zależało mu na tym, aby jak najszybciej móc już grać.
Powodzenia i jestem pewien że się uda.