Cubituss napisał(a):
Tomy --> "ogólne lizanie się po fiutach" to definicja babulenia w danym wątku na jakiś temat niezwiązany z tym wątkiem, babulenia przy okazji pełnego poklepywania się po plecach.
Uff ... myślałem, że to jakieś pojęcie personalizuje "wygłupy" forumowiczów.
Zatem jak zwał tak zwał i klepiemy dalej .. rzeczową treść.
Cubituss napisał(a):
Co do spawnów - wiem tyle, że wietnamski inżynier będzie mógł PRZESTAWIAĆ spawny, nikt nie mówił o stawianiu nowych. Czyli flaga na grzbiet i pędzimy przez dżunglę. Podejrzewam, że spawn - jeśli inżynier padnie, niosąc go na plecach - wraca do punktu wyjścia. Łatwo nie będzie.
Pomysł świetny.
Cubituss napisał(a):
Mnie zdecydowanie bardzo-bardzo cieszą dwie rzeczy. Jedna to wpływ ilości ludzi na prędkość przejmowania flagi, druga to licznik przejęcia flagi - będzie pokazywał ile jeszcze sekund zostało do przejęcia. Ułatwi to IMO stwierdzanie, czy jest ktoś w pobliżu flagi, bo podejrzewam, że licznik będzie wyzerowany, jeśli w zasięgu flagi będzie przeciwnik.
Ułatwi i przyspieszy jeśli tj. piszesz powyżej inżynier zdąży postawić respawna (i przeżyje) w miejscu strategicznym dla przejęcia stałego respawnu. Brzmi fajnie. Pozostaje czekać.
Osobiście jestem zainteresowany kwestią wsparcia lotniczego.
Żadnych nowinek ... np. namiar na zrzut napalmu ( coś na znak wsparcia ogniem artylerii) ?