SoulMasta napisał(a):
Mszczenie czyli jeżlei ktoś zabije tam kogos z twojej druzyny to jak zabijesz zaraz po tym tą osobe to tam chyba dostajesz punkty za zemste , aczkolwiek wybawienie to jest jeżeli owy żołnierz nie zabije twojego kumpla lecz bedzie do niego strzelał a Ty go w tym czasie zabijesz.
Reperowanie-podchodzisz z palnikiem/robotem i naprawiasz pojazd
Leczenie-rzucasz apteczke i punkty same lecą
Odrodzenie-jak jestes sam to nie zgin , dostaniesz 10 punktow za respa za Tobą
Nie wiem czy to tak działa , ale jeżeli pilot jeta ma rakiety powietrze-ziemia to jezlei namierzysz coś SOFLAM'em to dostajesz za to punkty , ale nie jestem tego pewien
Podnoszenie to wiesz , ze defibrylatorem
Ammo-Grasz supportem? Masz skrzynke z amunicją? Rzuć ją towarzyszowi!:D
Przygwożdżenie-Czyli najzwyklejszy ostrzał jakiegoś chłopka ;d
Oznaczanie-widzisz jeta/heli/samochód/czołg/żołnierza wrogiego teamu? Wcisnij "Q"
Wszystkie rzeczy Co tu opisałeś nie zalicza się do punktów dodatkowych a raczej do "Beretek" lub granie daną klasą a to nie to samo.
Po zakończeniu "planszy" naliczane są punkty:
Za grę daną klasą, za beretki, medale, gwiazdki itd. natomiast czasem się trafia że dolicza nam "dodatkowe punkty" nie są one związane bezpośrednio z wszystkimi wcześniejszymi naliczeniami.
Też miałem parokrotnie take punkty naliczone, czasem 300/500 a czasem ponad 1000. Zastanawiałem się od czego to zależy i jedno z rozwiązań to jest że takie punkty zostały doliczone za np: zabicie kogoś i przerwanie mu serii zabić - otrzymujemy wtedy 100 punktów za kill oraz właśnie dodatkowe punkty za ( serie ).
Nie znalazłem nigdzie opisu naliczania takich punktów ale w ten sposób sobie to tłumaczę.