Powinny być rangi jak w bf'ie 2, kolesia z liściem naprawdę rzadko widać(moja opinia z czasów kiedy jeszcze grałem), ale to też dlatego że można mieć kilka kont.
CMGVorador napisał(a):
Po C### sie wpierdzielasz w nie swoje sprawy nic nie wnosząc do tematu? Idz do swojej piaskownicy i przestań snuć swoje teorie. Mógł byś się pochwalić swoimi "statystykami" wtedy zobaczymy czy gra drużynowo nie ma na to wpływu miszczu.
BF ma to do tego, że pkt można robić na wiele sposobów. Można biegać ze spawarką, snajperką bądź innym wynalazkiem i robić rangę miesiącami albo trochę pomyśleć i znaleźć szybszy sposób, bez żadnych exploitów. Jedna moja runda trwająca 30min da mi więcej doświadczenia niż tobie przez cały tydzień.
Jeden z moich znajomych robi to jeszcze szybciej ale ja niestety nie preferuje m320. Nie muszę pisać chyba kto to bo zapewne zainteresowani i tak sobie sami to sprawdzą.
Niestety muszę dopisać, że nie mogę poświecić Bf'owi tyle czasu ile może wam się wydawać. Bo gra w jeden z czołowych gildii w wowie i 4 raidy w tygodniu do czegoś zobowiązują.
Dziękuje, tyle w temacie. Jakies wycieczki osobiste proszę wysyłać na PM do mnie bądź Ramki. Z checią dopisze was do mojej listy pokemonów.
Starszy, starczy, spoko że jesteś no-lifem, chwalisz się jaki jesteś pro, i w ogóle, tylko co to ma do tematu "co sądzicie o rangach?"
Niektórzy grają dla przyjemności a nie statystyk, to jest w nich złe, dlatego po nich jedziesz?